Nieuws

Tiamo
Let op! Dit artikel is al 91 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgs danstalent Tiamo genomineerd voor World Championship of Performing Arts

Tilburgs danstalent Tiamo Koster (16) is genomineerd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens World Championship of Performing Arts in Los Angeles.  Hij is genomineerd in maar liefst twee categorieën: dans en model. Je kunt Tiamo kennen van Holland’s Got Talent waarbij hij de gardedans liet zien. 

Gardedansen

Tiamo is al vijf jaar aan het gardedansen en neemt deel aan verschillende toernooien. Hij denkt dat hij in Los Angeles erg in de smaak gaat vallen bij de jury omdat er verschillende juryleden van Cirque de Soleil bij zitten. Ook is het voor hem een uitdaging om de nog relatief onbekende dans in Los Angeles aan de wereld te laten zien. Om zijn dans te verbeteren krijgt hij nog verschillende trainingen op betreffende coaching dagen.

Crowdfunding

Aan het World Championship of Performing Arts doen meer dan 60 verschillende landen mee in verschillende categorieën. De categorieën bestaan onder andere uit: acteurs, dansers, modellen, muzikanten en acrobaten. De reis is echter erg duur en als jonge scholier kan hij dit niet zelf betalen en daarom is hij een crowdfunding actie gestart.

Je kunt op de website zijn actie steunen en Tiamo is blij met alle kleintjes. Wil je zien wat Tiamo met zijn gardedans allemaal kan, check dan zijn Instagram.

Reageer op dit bericht