Nieuws

worstenbroodjes brood op maat
Let op! Dit artikel is al 172 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse bakker Eric Kampfraath wint goud met zijn worstenbroodjes van Bakkerij Brood op Maat

Mooi nieuws voor de passievolle Tilburgse bakker Eric Kampfraath van Bakkerij Brood op Maat. Zijn Tilburgse worstenbroodjes zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met goud. Hiermee voldoen zijn worstenbroodjes aan de strenge kwaliteitseisen en onderscheiden zijn producten zich van andere bakkerijen.

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een gouden bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum, wordt naar diverse aspecten van de worstenbroodjes gekeken. Denk aan vorm, kleur, geur, smaak en aroma.

Juryrapport

Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning, moet het product aan hoge eisen voldoen. “De geschiedenis van mijn worstenbroodjes gaat vijftien jaar terug. Ik ben het recept van mijn worstenbroodje steeds gaan verfijnen en heb nu een worstenbroodje die zeer wordt gewaardeerd en waar mensen voor terugkomen,” vertelt Eric.

Zijn worstenbroodjes worden dus ook door de vakjury gewaardeerd. Bekijk hieronder het juryrapport van het Nederlands Bakkerij Centrum.

Actie om de bekroning te vieren

Om de gouden bekroning te vieren, heeft Eric een leuke actie. Als je nu tien worstenbroodjes bestelt, krijg je er een gratis. Zo kun je met je hele familie of met je vriendengroep genieten van de heerlijke worstenbroodjes. Wil je de worstenbroodjes bestellen? Check dan de website van Brood op Maat.

Over Bakkerij Brood op Maat

Wat begon met het maken van een lekker worstenbroodje, groeide uit tot een eigen bakkerij. Eric verkoos de kunst van het bakken boven het kantoor. Nu maakt hij heerlijke broden en lekkernijen voor bedrijven in en rondom Tilburg.

Eric stelt hoge eisen aan zijn producten. Hij is uitgegroeid tot een ambachtelijke en creatieve bakker. De creativiteit in zijn werk, vindt hij erg belangrijk. Zo werkt Eric veel samen met Tilburgse bedrijven om voor hen mooie producten te ontwikkelen. Een voorbeeld daarvan was de limoncello-oliebol die afgelopen jaar duizenden keren over de toonbank ging.

Als kleine bakker denkt hij dan ook altijd mee met de ideeën van zijn klanten. Geen idee is hem te gek en hij probeert altijd tot een product te komen wat bij zijn klanten past. Meer weten? Bekijk snel de website van Brood op Maat.