Nieuws

veranderingen tilburgse binnenstad
Let op! Dit artikel is al 451 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse binnenstad: dit komt erbij, dit ging er weg

Wie regelmatig in de binnenstad komt, is het waarschijnlijk al wel opgevallen. Het centrum van Tilburg verandert in een rap tempo. Er wordt niet alleen flink gebouwd aan de panden van reuzen Hudson’s Bay en Primark, ook rondom kleinere ondernemers verandert genoeg. 

Wat de laatste ontwikkelingen zijn, is soms lastig bij te houden? Reden voor ons om een rondje binnenstad te doen en alle veranderingen voor je op een rijtje te zetten.

(Op)nieuw in Tilburg

De belettering van Mas Tapas is nog te zien, toch is de gloednieuwe Brasserie Bon Sjef vanaf nu geopend aan de Oude Markt. Ook nieuw in Tilburg: Aan de Schouwburgring is sinds kort een Goudwisselkantoor geopend. Jamin opent 27 januari weer haar deuren terug in de binnenstad van Tilburg, dit keer op Heuvelstraat 55. Nog een oude bekende herrijst in de grootste winkelstraat, in het voormalige CoolCat-pand opent binnenkort de Expo.

Verhuizen

In de Heuvelstraat laat Bart Smit weten binnenkort Intertoys te worden. Hiermee zijn er twee vestigingen van de keten in de binnenstad. Ook zijn er wat verhuizingen in het centrum: zo verhuist brillenketen Specsavers 16 februari van nummer 102 naar 27 en verplaatst ook Livera aan de Juliana Stolbergstraat 27 een paar panden naar rechts.

Weg uit Tilburg

Bedrijven komen en bedrijven gaan. Dat laatste geldt voor een aantal ondernemers in de Tilburgse binnenstad. Zo gaat G-Star Women Tilburg verlaten, staat het pand van Limon leeg en te huur, is kledingwinkel Khugo (Schouwburgpromenade) verdwenen en zijn ook Donderzgoed (ook wel bekend als Premark) en Lopez Fashion vertrokken.

Reageer op dit bericht