Tilburgse cadeautips om ‘jullie mam’ tijdens Moederdag in het zonnetje te zetten

Stadsbrouwerij 013 Moederdag

Op zondag 9 mei is het Moederdag. Uiteraard zet jij dan ook jouw moeder in het zonnetje. Heb jij cadeaustress? Geen stress: wij helpen je een handje. Veel Tilburgse ondernemers hebben namelijk fantastische cadeautjes en/of arrangementen om je moeder mee te verrassen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Uitgelichte tips

Moederdag cadeautips van GroenRijk Tilburg

Naast de verschillende prachtige planten en bloemen, heeft GroenRijk nog veel meer te bieden voor Moederdag. Zo kun je gepersonaliseerde bloemenvaasjes met kunstbloemen aanschaffen. Je moeder heeft dan extra lang plezier van haar cadeautje. Ook hebben ze een mooi assortiment met producten die zorgen voor een heerlijke geur in huis. Denk aan geurkaarsen, interieurparfum en meer.

De ultieme Moederdag verwenbox van Stadsbrouwerij013

Wil jij echt uitpakken met Moederdag? Is jouw moeder gek op een goed gevulde borrelplank, maar ook op zoetigheden? Dan is deze Moederdag verwenbox van Stadsbrouwerij 013 wat voor jou (en je moeder). Zo vind je een kaasplankje in de box, een borrelplankje (met onder andere pulled pork nacho’s, quiche en heerlijke truffelsalami) én een zoet plankje met onder andere macarons, truffels en merengue. Ook drankjes zijn inbegrepen bij de box. En dat is niet het enige: los van al het lekkers in de box, zitten er ook goodies en vouchers in de box van verschillende Tilburgse ondernemers.

Prachtige bloemen bij Albert Heijn XL

Bij Albert Heijn XL hebben ze een grote en zeer uitgebreide bloemenafdeling bij de servicebalie in aanloop richting Moederdag. Hier kun je het doen van je boodschappen combineren met de aanschaf van een leuk Moederdagcadeautje. Ook maak je bij Albert Heijn kans op een leuke verwenbox voor je moeder. Albert Heijn zet namelijk samen met All You Need Is Love 1000 moeders in het zonnetje.

Moederdag ontbijtbox van Camping Breehees

Is het ontbijt de favoriete maaltijd van je moeder? Dan maak je helemaal de blits met de Moederdag ontbijtbox van Camping Breehees. De camping – die aan de rand van Goirle ligt – heeft de handen ineen geslagen met Keurslager van Hest en Maria Bakt voor een heerlijke ontbijtbox. In de box vind je onder andere verse jus, twee hartjes donuts, twee verse croissantjes en het heerlijke progresgebak van Maria Bakt. Daarnaast krijg je ook nog eens twee American pancakes, twee mini chocoladebroodjes, twee gekookte eitjes, diverse zoetwaren, eiersalade en kipsalade, boerenkaas, beenham en twee kaiserbroodjes.

Vier verschillende Moederdagpakketten van Friandries

Ken jij Friandries? Je weet wel: dé chocoladejuwelier uit de Willem II-straat. Ze maken fantastische bonbons met heerlijke en verrassende smaakcombinaties. Rondom Moederdag pakken ze uit met maar liefst vier verschillende Moederdagpakketten in vier verschillende prijsklassen. Zo zit er voor iedereen wel iets moois bij. Uiteraard is ieder pakket voorzien van fantastische chocolade en bonbons.

High wine bij La Nouvelle Auberge

Grandioos! La Nouvelle Auberge mag weer gasten ontvangen: ook tijdens Moederdag. En dus hebben ze een fantastische High Wine samengesteld waar jij samen met je moeder van kunt genieten. Uiteraard dien je wel van tevoren te reserveren. Wat je kunt verwachten tijdens de High Wine? Oesters, ceviche, asperges en veel meer. Uiteraard worden er heerlijke bijpassende wijntjes bij geserveerd.

Meerdere Tilburgse bedrijven steunen

Lokale Zaken Tilburg

Wil je meerdere Tilburgse ondernemers steunen met je aankoop voor Moederdag? Dat kan! Lokale Zaken komt namelijk opnieuw in actie. Ze hebben drie verschillende pakketten samengesteld. Wat er hoe dan ook in deze pakketten zit? Een bloemetje van Daisy Lane, chocolade van Friandries, heerlijke noten van Luc’s Notenbar, een totebag van Ollie’s, Limoncello van Pulcinos, Pyke Seltzer en kaarsen van Say Jess Fashionstore. Ook De Ontbijtkeuken, TIEN, Stadsbrouwerij 013, Locals, Verzot en meer doen mee aan het initiatief!

De opbrengst van de pakketten gaat direct naar de deelnemende ondernemers. En dat is niet alles: per pakket doneert Lokale Zaken Tilburg 1 euro aan stichting ‘Met je hart‘.

Meer leuke tips

Maar er is nog veel meer leuks dat jij je moeder tijdens Moederdag cadeau kunt doen.

Goede doel steunen

Tilburg Maakt Mij Blij Moederdag

Wil jij met je Moederdag aankoop het goede doel steunen? Dat kan ook! Deze Moederdag zetten Tilburg Maakt Mij Blij en Boerschappen alle moeders van Nederland in het zonnetje met een heerlijke dinerbox. In de box zit een driegangen-aspergemenu voor vier personen waar je thuis van kunt genieten. Extra leuk: bij aanschaf steun je ook nog eens de Stichting Make a Memory, Brabantse boeren én Wijngaard de Rijsakker.

Missen wij iets?

Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com. Dan vullen wij het lijstje steeds aan.