Nieuws

Denise Stoopen
Let op! Dit artikel is al 285 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse Denise Stoopen gezicht van KRO-NCRV’s No Limits Network

Denise Stoopen uit Tilburg is één van de vijf gezichten van het B-Team, een nieuw consumentenprogramma van No Limits Network op YouTube. No Limits Network is een online platform van KRO-NCRV dat zich richt op mensen met een beperking. De eerste aflevering gaat donderdag 5 oktober van start op YouTube.

Denise Stoopen

Denise heeft achondroplasie, een botgroeistoornis, waardoor ze klein blijft. Enkele jaren geleden werd ze Bikkel van de Bart de Graaf Foundation, waardoor ze de mogelijkheid kreeg om haar afstudeerproject verder te ontwikkelen en in de markt te zetten. “Ik wil met mijn bijdrage aan het B-Team en No Limits Network helpen om meer kansen te creëren voor mensen met een beperking”, aldus Denise. “Ik zie bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt nog steeds vooroordelen als het gaat om mensen met een beperking.”

Het B-Team

Het B-Team is een web only-programma van No Limits Network van KRO-NCRV, waarbij consumentenproblemen van mensen met een beperking aan de kaak gesteld worden. Zo heeft het B-Team deze zomer een petitie voor een onbeperkt Openbaar Vervoer opgesteld, die in korte tijd meer dan 10.000 keer werd ondertekend. Het B-Team wordt gemaakt door en voor jongeren met een beperking. Vanaf donderdag 5 oktober is het B-Team te zien op YouTube en Facebook.

Reageer op dit bericht