Tilburgs dj-duo Firebeatz draait op mainstage EDC Las Vegas

Firebeatz

Het Tilburgse dj/producers duo Firebeatz draait op 18 juni op de mainstage van het Electric Daisy Carnival festival in Las Vegas. EDC is één van de grootste elektronische dancefestivals ter wereld en Firebeatz treedt hiermee in de voetsporen van dj’s als Armin van Buuren en Tiësto.

Firebeatz

Hun originele muziek, uiteenlopende remixen (voor onder andere Rihanna, Sean Paul, Snoop Dogg en Justin Timberlake) en bekende samenwerkingen met namen als Calvin Harris en Martin Garrix hebben ervoor gezorgd dat Firebeatz inmiddels tot de grotere spelers binnen de dancescene behoort. En al dit succes heeft er nu toe geleid dat de twee op de mainstage van EDC Las Vegas staan.

Voordat het duo afreist naar Amerika staan er nog vele andere shows op de planning, zoals een tour door China en meerdere grote mainstage gigs. Bovendien maken ze hun opwachting in eigen land op 20 mei tijdens Lakedance in Best.

Grote dank

Als dank voor de jarenlange support geeft Firebeatz hun nieuwste track Ignite gratis weg aan fans. Dit electrohouse nummer is een mix van sterke beats, krachtige melodieën, trillende synths en mysterieuze vocals en geeft alvast een voorproef op het nieuw te verschijnen werk later deze maand. Klik hier voor de gratis download.

Over Firebeatz

Wat voor Tim Smulders en Jurre van Doeselaar ooit begon als een studieproject aan de Rockacademie in Tilburg is intussen uitgegroeid tot een ware internationale sensatie. De grote wereldwijde doorbraak kwam in 2012 doordat BBC Radio 1 dj Pete Tong hun single Just One More Time Baby, een samenwerking met Chocolate Puma, omarmde. Datzelfde jaar volgde de enorme Beatport hit Dear New York en de rest is geschiedenis.

Inmiddels treden de twee op in alle uithoeken van de wereld. Zo draaien ze onder andere in China, Dubai, Nicaragua, Honduras, Amerika, Mexico Chili, Brazilië en Australië. Hun Ignite radioshow is in meer dan 20 verschillende landen en op 46 verschillende radiozenders te horen en ook staan ze al meerdere jaren achtereen in de DJ Mag Top 100.