Tilburgse fotografen leggen Spoorzone op de gevoelige plaat

Spoorzone

Afgelopen zondag stond de Spoorzone in het teken van de fotografiedag. De gebouwen in de Spoorzone zijn erg fotogeniek en daarom gingen alle gebouwen open en konden meerdere fotografen los met hun foto- en filmapparatuur. 

Foto: @moniquevdvorst (Instagram)

Tientallen fotografen kwamen op de fotografiedag af en maakten mooie foto’s van onder andere de Koepelhal, Wagenmakerij, Hall of Fame, de Kennismakerij, Theater de Boemel, Club Smederij, Foodhall, de Locomotiefhal, Polygonale loods, Deprezgebouw en ook de Houtloods.

Conclusie; wat heeft Tilburg veel fotografietalent rondlopen. De fotografiedag in de Spoorzone heeft dan ook hele mooie foto’s opgeleverd. Benieuwd? We hebben een kleine selectie voor je gemaakt.

Foto die ik vandaag gemaakt had van #spoorzone013 #spoorzone @spoorzone_013 @omroeptilburg @tilburgershoudenvan

Een foto die is geplaatst door Freddie de Roeck (@freddiederoeck) op

Koepelhal – @spoorzone013 #jostijnligtvoetfotografie #spoorzone #tilburg #bnw #blackandwhite Een foto die is geplaatst door Jostijn Ligtvoet Fotografie (@jostijnligtvoetfotografie) op

Fotografiedag in @spoorzone013. #jostijnligtvoetfotografie #spoorzone #bnw #blackandwhite #tilburg #streetphotography

Een foto die is geplaatst door Jostijn Ligtvoet Fotografie (@jostijnligtvoetfotografie) op

Big empty places freak me out. #hipster #blogger #blog #photographer #photography #streetphotography #spoorzone

Een foto die is geplaatst door Jeske Swart (@foxmynd) op

#spoorzone #spoorzone013 #tilburg #industrial #industry #industrialstyle #trains #netherlands Een foto die is geplaatst door Agabek Enoukyants (@viewandme) op

Ook foto’s?

Heb jij ook mooie foto’s van de Spoorzone gemaakt? Laat het ons weten door je foto te delen onder dit artikel, op Instagram met #ditistilburg of via Facebook en Twitter!