Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1551 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse hockeyploegen maken kans op promotie

Zowel de Heren 1 van HC Tilburg als de Dames 1 van Were Di Tilburg maken nog steeds kans op promotie naar de Hoofdklasse, de hoogste hockeycompetitie van Nederland. Daarvoor moeten beide teams winnen van hun directe concurrent in een best out of three serie. 

Beide hockeyploegen speelden dit seizoen in de Overgangsklasse. De eerste wedstrijd in de serie staat voor zowel de Heren 1 van HC Tilburg als de Dames 1 van Were Di aanstaande woensdag op het programma.

Promotie naar Hoofdklasse

De Heren 1 van HC Tilburg waren twee wedstrijden te sterk voor Victoria uit Rotterdam. De uitwedstrijd werd met 3-7 gewonnen. Afgelopen zaterdag stond de tweede wedstrijd op het programma en ook die wisten de Tilburgers te winnen. De ploeg won met 3-1. De volgende horde op weg naar promotie is Schaerweijde. De eerste (thuis)wedstrijd begint aanstaande woensdag om 20:30 uur.

De Dames 1 van Were Di wisten in de eerste ronde van de play-offs nipt te winnen van HC Groningen. De volgende tegenstander is HC Bloemendaal. Zij eindigde dit jaar als elfde in de Hoofdklasse. De eerste (thuis)wedstrijd begint aanstaande woensdag, net als de wedstrijd van de Heren 1 van HC Tilburg, om 20:30 uur.

De wedstrijden van beide ploegen zijn gratis te bezoeken!

Reageer op dit bericht