Nieuws

tilburgse horeca
Let op! Dit artikel is al 1673 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse horeca blijft uitbreiden: een overzicht

De Tilburgse binnenstad bruist! Steeds meer ondernemers weten hun weg naar onze stad te vinden en dat zorgt ervoor dat we binnenkort genieten van ‘de binnenstad van de toekomst’. De afgelopen tijd zijn er een hoop Tilburgse horecazaken bijgekomen in het centrum. Een overzicht:

Tweede vestiging Intermezzo

Onlangs opende Intermezzo haar tweede vestiging aan de Heuvelring. Het pand waar voorheen Limon was gevestigd, is nu omgetoverd tot ijswalhalla waar je naast de lekkerste ijsjes ook heerlijke koffie’s, cocktails en meer kunt krijgen. Je kunt er ook heerlijk op het terras zitten.

intermezzo-2

Thrill Grill

Het paradepaardje van sterrenkok Robert Kranenborg opent naar verwachting nog deze maand op het Piusplein. Het voormalige pand van Miller-Time wordt momenteel gereed gemaakt voor de opening.

thrill-grill

Toasty Bandits

Na Toasty Business (het kleine broertje van Burger Business) is er een tweede tosti-concept geopend in Tilburg. Toasty Bandits maakt in het pand van BANK15 de tosti’s voor je klaar. Je kunt er van maandag tot en met vrijdag terecht voor lunch en vanaf volgende week ook voor ontbijt.

toasty-bandits

Bruin Kafee

In het voormalige Café Joris is Bruin Kafee inmiddels geopend na een fikse verbouwing. De zaak is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner en uiteraard een gezellige borrel.

bruin-kafee
Foto: De Vaste Clique

Eetbar De Wagon

In de Spoorzone is onlangs Eetbar De Wagon geopend. Een oud treinstel is volledig gerenoveerd tot eetbar waar je zowel voor het ontbijt, lunch als diner terecht kunt. De Wagon is van woensdag t/m zondag geopend.

de-wagon

 

Café Smederij

Club Smederij kennen we natuurlijk al van de toffe clubfeestjes die er worden georganiseerd. Onlangs opende Café Smederij haar deuren. Een café waar je in een relaxte sfeer van speciaalbiertjes kunt genieten op een toplocatie.

Foto: Roos Pierson
Foto: Roos Pierson

Stoom013

We blijven eventjes in de Spoorzone waar onlangs koffiezaak Stoom013 opende. Ook deze horecazaak is gevestigd in een oude treinwagon. Je kunt er van dinsdag t/m vrijdag terecht voor misschien wel de lekkerste koffie van Tilburg. Het zaakje is gevestigd voor de Hall of Fame aan de kant van het spoor.

stoom013

Pig & Rye

Liefhebbers van brood zijn natuurlijk bekend met Tilburg Sourdough in de Willem II straat. Als uitbreiding op het concept gaan zij verhuizen naar de Nieuwlandstraat onder de naam Pig & Rye. Je kunt er straks terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of om de broden van Tilburg Sourdough te kopen.

pig-rye

Hizmet

New Bali sloot onlangs haar deuren op het Piusplein. De nieuwkomer is inmiddels bekend: Hizmet. De van oorsprong Eindhovense bakkerij opent nu een vestiging in de binnenstad van Tilburg met Turkse lekkernijen. In Eindhoven hanteren ze fijne prijsjes voor de gerechten.

hizmet

Restaurant Masal

We blijven eventjes in de Turkse keuken. Masal opende onlangs haar deuren onder in Talent Square aan de Hart van Brabantlaan. In Breda heeft Masal al een succesvolle vestiging.

masal

 

Reageer op dit bericht