Nieuws

Cupsz
Let op! Dit artikel is al 285 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse koffiebeker producent Cupsz komt met de dubbelwandige koffiebeker

Vanaf november zal het ook mogelijk worden om een dubbelwandige beker te bestellen bij Cupsz. Naast het feit dat je met deze beker je koffie makkelijker kunt vasthouden vanwege de hitte, zal de koffie ook langer warm blijven. Ook met deze dubbele wand blijven de mogelijkheden met deze kartonnen koffiebeker hetzelfde: de bekers kunnen nog steeds full color digitaal worden bedrukt in fotokwaliteit.

Extra isolatie

“Ook wij blijven innoveren, het is belangrijk om de consument zoveel mogelijk te laten genieten van hun kop koffie,” aldus Daan Willemsz van Cupsz.nl. Waar Cupsz voorheen voornamelijk de enkelwandige beker produceerde zullen zij vanaf november over gaan op de dubbelwandige beker. Bij deze beker zal er een tussenruimte gecreëerd worden wat zorgt voor extra isolatie. Dit komt ten goede van het gemak, je kunt namelijk je kop koffie gewoon vasthouden zonder dat je je handen verband. Daarnaast blijft de koffie natuurlijk ook langer warm waardoor je meer kunt genieten van je koffie.

Meer exposure

Naast het gebruiksgemak van de nieuwe dubbelwandige beker zorgt het er ook voor dat bedrijven nog meer exposure kunnen creëren met de nieuwe dubbelwandige koffiebeker. Mensen blijven namelijk net even wat langer met hun koffiebeker staan waardoor de bedrukte beker door meer mensen wordt gezien in de juiste omgeving. Om zo milieubewust mogelijk mee te groeien bestaan de bekers daarnaast uit duurzaam Scandinavisch karton. De dubbelwandige koffiebeker is recyclebaar en is de mogelijkheid nog steeds aanwezig om full color digitaal te worden bedrukt in fotokwaliteit.

Reageer op dit bericht