Nieuws

Orpheus
Let op! Dit artikel is al 1784 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse muzikanten opgelet!

Een nieuw seizoen van Koninklijke Harmonie Orpheus staat voor de deur. De muziekvereniging is op zoek naar goede muzikanten. Ze willen zich daarom aan je voorstellen en je uitnodigen voor de kick-off van het nieuwe seizoen.

Koninklijke Harmonie Orpheus

Koninklijke Harmonie Orpheus is al 150 jaar een begrip in Tilburg. Bij Orpheus wordt op hoog niveau muziek gemaakt en tegelijkertijd is het een laagdrempelige en sociale vereniging. Wekelijks wordt op woensdagavond gerepeteerd onder leiding van de inspirerende dirigent Hardy Mertens, waarna de zogenaamde “derde helft” volgt waar nog wat bijkletsen wordt aan de bar.

Herinneringen in de maak

Jaarlijks geven wij zes tot acht concerten. Het nieuwjaarsconcert en het aftershoppingconcert in de binnenstad van Tilburg behoren tot de vaste concerten. Maar dat is nog niet alles want om het jaar gaat Orpheus op concertreis in het buitenland en om de vier jaar nemen ze deel aan een concert concours. Hierbij is Orpheus gerechtigd om uit te komen in de 1e divisie. Hoogtepunten voor 2016 zijn het Koningsconcert in de Concertzaal in Tilburg en de concertreis naar het buitenland. Een hoop nieuwe herinneringen in de maak, waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken!

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar wat Orpheus jou te bieden heeft? Net in Tilburg komen wonen en op zoek naar een leuke muzikale uitdaging? Kom dan gezellig meespelen tijdens de kennismakingsrepetitie en leer de leden van Orpheus kennen tijdens de aansluitende pubquiz en borrel! Alvast een kijkje nemen? Kijk dan op de website en/of Facebookpagina van Koninklijke Harmonie Orpheus. De kick-off van het nieuwe seizoen is op woensdagavond 2 september om 20.00 uur in Klasse Theater (voormalig Zaal 16), Carré 16 te Tilburg (routebeschrijving te vinden bij ‘contact’ op de website van het Klasse Theater). muzikanten

Reageer op dit bericht