Nieuws

discodip-knuffels
Let op! Dit artikel is al 415 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse Noortje van Venrooij lanceert nieuwe collectie Discodip-knuffels op haar verjaardag

Making the world a happier place: dat is al jarenlang de slogan van de Tilburgse Noortje van Venrooij. Een bekend gezicht in het Tilburgse, een gigantisch groot hart voor de stad en altijd goed gemutst. Vandaag is Noortje jarig en dat vond ze een mooi moment om haar nieuwe collectie Discodip-knuffels te lanceren.

En ook die knuffels ken je ongetwijfeld. Je hebt ze wellicht weleens langs zien komen op verschillende Tilburgse evenementen, op Instagram of herkent de typerende oogjes op de knuffels. Van stickers op straat of van het Kwèèker-embleem dat we eerder in samenwerking met Noortje uitbrachten bijvoorbeeld.

Nieuwe collectie knuffels

En hoewel de collectie pas net is gelanceerd, moet je snel zijn als je een knuffel wilt bemachtigen. Veel knuffels zijn namelijk al uitverkocht: waaronder Tom, Wilma, Trees, Suzy, Willem  en Teun. Want ja: Noortje geeft de knuffels een naam.

“We brengen tegenwoordig meer tijd thuis door èn de winter komt eraan. Tijd voor gezelligheid in huis! Daarom heb ik een collectie grote, vrolijke vrienden gemaakt. Je kunt heerlijk tegen ze aan leunen en met ze knuffelen. Maar ze zitten ook graag gewoon gezellig op jouw bank. Zo ben je nooit meer alleen,” schrijft Noortje op haar Facebook-pagina. En aangezien ze jarig is, trakteert ze. Met de kortingscode ‘HIEPHIEP’ ontvang je 10 procent korting.

Je kunt de knuffels van Discodip bestellen in de webshop. Overigens kun je hier ook leuke ansichtkaarten, buttons en meer bestellen.

discodip-knuffels

Liefde voor de stad

Zoals eerder gezegd heeft Noortje dus een enorme liefde voor de stad. Eerder spraken we haar daarover. Benieuwd waar die liefde vandaan komt? Wat ze zo leuk vindt aan de stad en meer? Lees dan snel het interview met Noortje.

Ook verspreidde ze tijdens de eerste intelligente lockdown hartjes door te hele stad. Het doel: een leuke speurtocht waar mensen blij van worden. Dat is behoorlijk gelukt.