Nieuws

Ondernemers Boulevard
Let op! Dit artikel is al 557 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse ondernemers (in spe) opgelet: de Ondernemers Boulevard is terug!

Na het succes van vorig jaar kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Op 24 oktober wordt Station88, hét Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, opnieuw omgetoverd tot de Ondernemers Boulevard by Jost. Een event voor de ondernemer in spe, de starter, maar ook voor de gevestigde ondernemer die de next step wil maken.

Wil jij graag een kijkje nemen op de Ondernemers Boulevard? Goed nieuws! Wij mogen namelijk twee kaarten weggeven voor deze editie. Meedoen aan de prijsvraag kan nog tot en met 20 oktober.

Wat kun je verwachten?

LinkedIn en social selling expert Elton Backx zal de middag openen met inspirerende tips om meer business en samenwerkingen uit LinkedIn te halen. Ondernemers kunnen daarna twee uur lang over de Boulevard struinen, een mini-workshop volgen of bij de ‘hotspots’ informatie ophalen over allerlei onderwerpen zoals online zichtbaarheid, focus en groeien met je business, verdienmodellen by Rabobank, huisstijladvies, bedrijfsfinanciering en nog veel meer.

Je kunt speeddaten met een businesscoach of ontdekken wat Ondernemersadvies van gemeente Tilburg voor je kan betekenen. De boulevard wordt afgesloten met een netwerkborrel. Genoeg kansen dus om andere ondernemers te ontmoeten, samenwerkingen op te zoeken of nieuwe klanten tegen het lijf te lopen. Ondertussen kun je een lekker hapje eten, want ook aan de inwendige mens is gedacht.

Ondernemerschap in Tilburg

Dit evenement wordt georganiseerd door JOST; ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen. Deze ondernemersvereniging stimuleert het ondernemerschap in Tilburg. Ze organiseren netwerkbijeenkomsten en evenementen om ondernemers met elkaar in contact te brengen, samenwerking te stimuleren en business te laten groeien. De Ondernemers Boulevard wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Tilburg, Station 88 en Rabobank Tilburg en omstreken.

Tickets & info

De Ondernemers Boulevard vindt plaats op donderdag 24 oktober tussen 16.30 – 21.00 uur. Locatie: Station 88, Burgemeester Brokxlaan 12, gelegen aan het Centraal Station in Tilburg.

Je kunt nu nog je early bird ticket scoren voor €10,- via www.ondernemersboulevard.nl.

Reageer op dit bericht