Tilburgse ondernemers veroveren met ‘Into Italia’ de harten van fijnproevers

Echte fijnproevers herkennen kwaliteit als geen ander en als het gaat om eten en drinken is Het Italiaanse Genieten daarin onmisbaar. Voor Tilburgse ondernemers (en tevens moeder en zoon) Henny de Beer en Joost Kruijssen, samen met Frank Geerts, reden om hun liefde voor Italië vorm te geven in de webshop www.into-italia.com

Zij importeren samen exclusieve wijnen, koffies, espresso machines, accessoires en geschenken die zij rechtstreeks inkopen bij Italiaanse producenten. “We willen onze producten kunnen aanbieden voor een ‘Hollandse portemonnee’. Genieten moet wel betaalbaar blijven!”

Exclusiviteit centraal bij Into Italia
De mousserende wijnen van wijnhuis La Montina zijn het beste voorbeeld van de exclusiviteit van deze webshop. De “Italiaanse Champagne” Franciacorta gooit wereldwijd hoge ogen en is in Nederland enkel verkrijgbaar bij Into Italia.

Maar ook de koffies zijn van sublieme kwaliteit en worden door de echte koffieliefhebber hoog gewaardeerd. “We bieden een uniek en exclusief stukje Italië. Iets wat je niet zomaar vindt in Nederland, ondanks de veelheid aan webshops en aanbieders. Daar zijn we trots op”, vertelt Henny de Beer. Joost Kruijssen vervolgt: “Daarnaast zijn we geen anonieme webshop ‘ver weg’. In onze showroom in Tilburg is iemand welkom. Via ons blog bieden we klanten en bezoekers extra inspiratie, tips, adviezen en suggesties. Van de ideale espresso tot het bepalen van de juiste wijn bij een gerecht.”

Zelf kennis maken? De feestdagen zijn een prachtig moment!
Met de veelheid aan geschenkideeën en –pakketten is er geen mooier moment dan nu om kennis te maken met Into Italia. Zowel particulieren als bedrijven bestellen eenvoudig via de webshop en maken zo, via een leuke proeverij of prachtig cadeaupakket, zichzelf of iemand anders blij met al het moois dat Italië te bieden heeft.

Into Italia nodigt je van harte uit om een kijkje te komen nemen: www.into-italia.com