Nieuws

tilburgse podia
Let op! Dit artikel is al 242 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse podia slaan handen ineen; theatervoorstellingen ook in 013 te zien

Het culturele seizoen is gelukkig weer van start. De opluchting voor de podia is groot. Alleen brengt het ook de confrontatie met de beperkte zaalcapaciteit met zich mee. Om deze reden slaan twee Tilburgse podia de handen ineen; Theaters Tilburg en 013 gaan samenwerken. Om inhaalvoorstellingen door te laten gaan, maar ook om nieuwe shows te vertonen.

Tilburgse podia slaan handen ineen

Theaters Tilburg heeft per zaal een lagere capaciteit dan 013. Voor een aantal ‘inhaalvoorstellingen’, eerder uitverkochte voorstellingen bij Theaters Tilburg, die in de periode na half maart geannuleerd werden, levert dit problemen op. Gelukkig kunnen nu een aantal van deze voorstellingen plaatsvinden in 013. Hierdoor verliezen ze de grote namen niet, waardoor Tilburg blijft genieten van kunst en cultuur.

Het gaat onder andere om de cabaretvoorstelling ‘Onze Henry’ van Henry van Loon en het jubileumconcert van Rob de Nijs. Deze kunnen nu doorgaan. Hiervoor worden in eerste instantie de kaarthouders van de betreffende voorstellingen in Theaters Tilburg aangeschreven.

Nieuwe shows

Theaters Tilburg en 013 zijn ook met elkaar in overleg over nieuwe shows. Denk hierbij aan Typhoon en cabaretier Martijn Koning. Wil je meer weten over de nieuwe namen en verkoopdata? Deze maken beide podia bekend via sociale media. Houdt de media kanalen dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.