Nieuws

thuisbezorgen
Let op! Dit artikel is al 687 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse restaurants starten met thuisbezorgen: oesters, zeewolf en steak tartaar thuis op de bank

Dat het Coronavirus impact heeft op horeca, dat blijkt. Evenementen vanaf 100 bezoekers worden verboden en ondernemers worden opgeroepen om niet meer dan 100 personen tegelijk in de zaak toe te laten. Tevens roepen de burgemeesters van Brabantse steden op tot sociale onthouding tot en met in ieder geval 31 maart. Toch laten een hoop horecaondernemers zich niet kisten en starten ze verschillende creatieve formules. 

Gastrobar RIX bezorgt thuis

Zo gaat Gastrobar RIX op het Piusplein dit weekend thuisbezorgen. Gerechten zoals steak tartaar, rundercarpaccio, zeewolf met saffraansaus en kaasplateaus worden thuisbezorgd. Het hele menu vind je op de Facebookpagina van Gastrobar RIX.

RIX bezorgt in Tilburg (exclusief de Reeshof), Goirle en Berkel-Enschot vanaf besteding van 30 euro. Bestellen kan door te bellen naar 𝟎𝟏𝟑-𝟕𝟖𝟐𝟎𝟓𝟏𝟑. Gastrobar RIX werkt met betaalverzoeken zodat er geen geld aan te pas komt.

Uiteraard kun je ook gewoon in de gastrobar zelf komen dineren. RIX heeft passende maatregelen getroffen in de lijn van het advies van RIVM en werkt strikt volgens protocol om de gezondheid van gasten en personeel te waarborgen.

High tea at home

Vanaf zaterdag gaat Grand Café Puur hun fameuze high tea vanaf twee personen thuisbezorgen. Binnen de ringbanen rekenen ze geen bezorgkosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 013-7111906 of stuur een mailtje naar info@grandcafe-puur.nl.

Overigens treffen Mercure en Grand Café Puur ook maatregelen zodat je met een gerust hart kunt lunchen, dineren of high tea-en op locatie. Zo staan de tafels op een goede afstand uit elkaar.

Oesters en charcuterie planken voor de buis

Ook De Burgerij in het Dwaalgebied speelt in op de actualiteit. Ze bezorgen vrijdag en zaterdag de plateaus Burgerij en Buitengewoon of oesters in Tilburg gratis bij jou thuis! De planken bestaan uit heerlijke kaasjes, vleeswaren en andere lekkernijen. Geef je bestelling uiterlijk vrijdag voor 15:00 uur telefonisch of per mail even door en dan zorgt De Burgerij ervoor dat je thuis lekker bourgondisch kunt genieten!

Befaamde Tournedos van Van Der Valk thuisbezorgd

Ook Van Der Valk Gilze-Tilburg bezorgt thuis. Via de website www.toekantogo.nl kun je een hoop gerechten van Van Der Valk bestellen. Denk aan Sashimi, de befaamde tournedos, varkenshaas en salades. Ook verschillende biertjes, wijnen en bubbels zijn thuis te bezorgen.

Andere zaken die bezorgen:

Meer restaurants die thuisbezorgen?

Zijn er meer restaurants in Tilburg die thuisbezorgen? Laat het vooral weten in de reactie om je mede-Tilburgers te tippen.

Reageer op dit bericht