Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2307 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse student bestelt en betaalt bier met mobiel!

Deze week barst Tilburg uit zijn voegen met zo’n 4000 nieuwe studenten die meedoen aan de introductieweek. Niet alleen het TOP-festival, maar ook de eerste editie van het Purple Festival trekt veel studenten naar onze stad. Naast een kennismaking met Rabobank Tilburg en omstreken zorgt de Rabobank deze week ook voor een kennismaking met MyOrder. Een app waarmee je gemakkelijk drankjes kunt bestellen en betalen.

Met de MyOrder app kun je mobiel bestellen en betalen in onder andere horeca, bij bioscopen, parkeergelegenheden en bij bezorgrestaurants. Ook in Tilburg zijn er steeds meer locaties waar je met de MyOrder app kunt bestellen en betalen. Zoals nu tijdens het Purple Festival en bij verschillende horecagelegenheden op de Heuvel.

Tijdens en voor het Purple Festival kunnen studenten munten bestellen via de app. De munten zijn vervolgens af te halen bij het speciale MyOrder afhaalpunt op het festival, zo hoeven studenten niet lang in de rij te staan en kunnen zij volledig genieten van alles wat het festival te bieden heeft.

Ook in de TOP is MyOrder te gebruiken. Tijdens de kroegentocht op donderdag helpt het MyOrder promoteam iedereen graag op weg op de Heuvel. Bij café Karel, Havana, the Talk en Taste kun je al bestellen en betalen met MyOrder. Er zijn allerlei leuke en voordelige acties wanneer je via MyOrder bestelt dus neem zeker een kijkje!

Bezoek voor meer informatie de site.

Reageer op dit bericht