Nieuws

roy-volaart
Let op! Dit artikel is al 348 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse tatoeages: trotse kruik met pronte skyline op zijn arm

Meerdere keren per week struinen wij de krochten van Instagram af op zoek naar de mooiste foto’s van de stad. Tijdens ons dagelijkse rondje kwamen we op dinsdagmiddag een wel hele bijzondere foto tegen. Vele Tilburgers zijn trots op de stad, maar sommige stadsgenoten gaan een stapje verder. 

Roy Volaart is er zo een. De 23-jarige Tilburger heeft namelijk onlangs een gigantische tatoeage van de skyline van de stad op zijn arm getatoeëerd.

‘Tilburg zit in mijn hart’

Als je de stap waagt om de stad op je lichaam te vereeuwigen, dan heb je enorm veel liefde voor de stad. ”Ik ben trots om een echte Kruikenzeiker te zijn. Tilburg zit in mijn hart.” Maar welk gedeelte van de tatoeage heeft voor Roy dan de meeste waarde? ”Toch wel de kruik linksboven in de Skyline en het Koning Willem II stadion. Ik draag Willem II een warm hart toe. ”

De Skyline op de foto boven het artikel is overigens niet de eerste aan Tilburg gerelateerde tatoeage van Roy. Hij liet het stadswapen eerder op zijn lichaam tatoeëren.

image2

Tilburgse tatoeages

Ken of ben jij ook iemand met tatoeages met de link naar Tilburg? Zet ze vooral in de reactie. Misschien kunnen we deze zomer nog wel een bundelartikel maken met verschillende Tilburgse tatoeages.

Reageer op dit bericht