Nieuws

burger king
Let op! Dit artikel is al 177 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse vestiging Burger King gaat ook thuisbezorgen

Vorige week maakten we bekend dat Burger King op maandag 5 november haar deuren opent aan het Piusplein in Tilburg. Vanaf dan is iedere Whopper liefhebber welkom om de lekkerste flame grilled burgers van Burger King te proeven. Extra fijn nieuws: Burger King gaat in 2019 ook thuisbezorgen. 

Na ruim twintig jaar terug in Tilburg

Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: “De fans in Tilburg moesten even geduld hebben, maar 5 november gaan we open! De afgelopen maanden zijn we druk geweest met de verbouwing van het pand aan de Heuvelpoort en met de training van onze nieuwe collega’s. We kijken er enorm naar uit om, na ruim 20 jaar, de Tilburgers opnieuw kennis te laten maken met de Whopper, Twister Fries en KING shakes.”

Het sfeervolle restaurant heeft meer dan 200 vierkante meter ruimte om gasten te verwelkomen. Daarnaast krijgt het restaurant in Tilburg order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun Whopper kunnen happen! Uniek is ook, dat het restaurant wordt uitgerust met een Coca-Cola Freestyle, waardoor gasten zelf hun favoriete frisdrank kunnen samenstellen. Net zoals ze dat ook met hun Whopper kunnen doen.

Thuis genieten van Burger King

In 2019 zal Burger King ook gaan bezorgen, waardoor de inwoners van Tilburger ook thuis kunnen genieten van een overheerlijke Whopper of Long Chicken! Het restaurant in Tilburg wordt het 59e Burger King restaurant in Nederland.

Reageer op dit bericht