Nieuws

Zanger Wesley uit Tilburg loopt ook mee met de collecteweek van het Fonds Ge...
Let op! Dit artikel is al 465 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse zanger Wesley loopt mee met de Collecteweek

Tilburgse Zanger Wesley en tevens ambassadeur loopt mee met de collecteweek. In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Sporten voor mensen met een handicap is nog steeds niet vanzelfsprekend.

Het G-voetbalweekend heeft daarom de missie er voor te zorgen dat gehandicaptensport op een dag wel vanzelfsprekend is. Pas dan is de wedstrijd voor hen gewonnen.

Collecteweek 2017 :  van 26 maart tot en met 1 april

Tijdens de landelijke collecteweek zetten gelukkig velen zich in om te collecteren voor de gehandicaptensport. Het doel is steeds zoveel mogelijk geld op te halen om zo sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Het vergt namelijk vaak kostbare aanpassingen aan sport- en spelmateriaal en de sportaccommodatie om als gehandicapte te kunnen sporten. Maar ook is er meestal extra begeleiding en speciaal vervoer noodzakelijk. Daar is geld voor nodig, veel geld. De collecte is voor Fonds Gehandicaptensport een grote bron van inkomsten.

Zanger Wesley

Het G-voetbalweekend organiseert in Tilburg deze collecte. Zo’n 30 vrijwilligers lopen in die week door de straten van Tilburg. Dit jaar loopt zanger Wesley voor het eerst mee. Op eigen initiatief melde hij zich aan bij de organisatie. Wesley verteld: “Ik loop mee voor het goede doel en om al die vrijwilligers van het G-voetbalweekend een hart onder de riem te steken”

Een mooi gebaar van Wesley vind de organisatie van het G-voetbalweekend, welke hun event houden op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni op het terrein van Amarant. Daar zal Wesley wederom een optreden verzorgen.

Fonds Gehandicaptensport is door het hele jaar heen op zoek naar vrijwilligers, die willen helpen tijdens de nationale collecteweek. Mocht u ook in Tilburg willen collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport mail dan naar info@G-voetbalweekend.nl

Reageer op dit bericht