Timmer aan je carrière: de leukste vacatures in Tilburg

de leukste vacatures

Sta jij bekend om jouw twee rechterhanden en ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging op werkgebied? Of laat je liever op een andere manier jouw handjes wapperen? Check dan snel onderstaand overzicht, want ook deze week hebben we weer de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet!

NedTrain

Lijkt het jou fantastisch om aan airco’s, treinmotoren, pantografen en automatische tussenkoppelingen te sleutelen? Bekijk dan snel de vacature van NedTrain in Berkel-Enschot. Zij zoeken namelijk mechanisch monteurs.

Lion Stone

Als je natuursteen een prachtig product vindt, mag je de vacature van Lion Stone Tilburg zeker niet missen. De grootste producent op het gebied van natuurstenen keukenbladen in de Benelux is namelijk op zoek naar een orderverwerker werkbladen.

Handige Harries

Heb je geen gebrek aan technisch inzicht? Dan is er op het moment genoeg te kiezen in onze vacaturebank. Wil jij aan de slag als timmerman, loodgieter of elektromonteur? Of wordt Theaters Tilburg jouw nieuwe werkplek?

Check ook deze technische vacatures:

Handen uit de mouwen

Ook bij deze bedrijven kun je naar hartenlust je handen laten wapperen:

Bijdragen aan het Sinterklaasfeest

Lijkt het jou leuk om voor het Sinterklaasfeest in Wagenmakerij aan het werk te gaan of om Pietenpakken te ontwerpen, te maken en te herstellen? Het Sint Nicolaas Comité zoekt vrijwilligers.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.