Nieuws

hollandse toppers 2019
Let op! Dit artikel is al 375 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tino Martin, Django Wagner & meer tijdens Hollandse Toppers 2019 in de Koepelhal

Over ruim een maand is de Tilburgse Koepelhal voor de derde keer het decor van één van de gezelligste voorjaarsmuziekevenementen van de stad: Hollandse Toppers 2019. Niet alleen de programmering is dit jaar nog beter, ook de show wordt spectaculairder. 

Foto: Corné Hannink

Zo maakt Tino Martin zijn opwachting, een artiest die momenteel als een speer gaat. Maar ook Django Wagner, Wesley Klein, Jordy van de Boer, Henry Huijsmans, Raymon Hermans, Arjon Oostrom en de Snollebollekes betreden het podium. Ook fenomeen Zanger Kafke is erbij.

Kortom: allemaal top artiesten op de bühne. Dat belooft weer een groot gezellig feest te worden op één van de mooiste locaties van de stad.

70% uitverkocht

De kaartverkoop gaat inmiddels ook gigantisch hard laat de organisatie weten. Op moment van schrijven is al meer dan 70% van de tickets verkocht. Om teleurstelling te voorkomen raadt de organisatie aan om tijdig kaarten aan te schaffen.

Kaarten kosten €19,- in de voorverkoop en €27,- aan de deur als er überhaupt nog kaarten beschikbaar zijn. Meer informatie en de verkoopadressen kun je op de website vinden.

Meer informatie

Hollandse Toppers 2019 wordt voor de derde keer mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Edda Glas uit Tilburg. Het evenement vindt plaats op zaterdag 23 maart van 18:00 – 00:00 uur. Let op: toegang is alleen mogelijk voor mensen die 18 jaar of ouder zijn.

Reageer op dit bericht