Nieuws

merkenoutlet Aldi
Let op! Dit artikel is al 28 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tip van de redactie: laatste weekend merkenoutlet in ALDI Spoordijk

Afgelopen weken heb je in de weekenden bij de ALDI Spoordijk al flink kunnen inslaan bij de merkenoutlet. Inmiddels komt het laatste weekend van september steeds dichterbij en dat betekent: je laatste kans om nog te gaan shoppen. Daarna sluit ALDI Spoordijk voorgoed haar deuren. Dus even een tip van de redactie: grijp je kans om om nog even flink je slag te slaan en wat toffe merkkleding te scoren! Extra fijn: tijdens het laatste weekend krijg je zelfs 30% kassakorting op de al geldende afgeprijsde prijzen. 

Merkenoutlet

Dit weekend weekend is dus je allerlaatste kans om producten van een aantal topmerken te kopen. Je vindt er producten van Armani, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levi’s, Jack & Jones, FILA, Nike en Adidas. Genoeg keuze dus! De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Ook leuk: je kan er zelfs terecht voor cd’s, dvd’s en spullen voor in en rondom huis. De openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Nieuwe ALDI

De ALDI verdwijnt gelukkig niet helemaal uit Tilburg-Oost. Er wordt namelijk een geheel nieuwe ALDI gebouwd aan de Ringbaan-Oost op de locatie waar nu BMW-dealer Renova is gevestigd. Zodra Renova zich gevestigd heeft op zijn nieuwe locatie, wordt het pand gesloopt. Er wordt dan een compleet nieuwe supermarkt gebouwd. Wanneer deze supermarkt haar deuren opent is nog niet bekend.

Tilburgers die graag boodschappen doen bij de ALDI kunnen nog steeds terecht bij de andere vestigingen aan het Frans van Spaendonckplein, de Jan Heijnstraat, het Paletplein, het Transvaalplein en het Verdiplein.