Nieuws

carnavalswinkel van der kruijs
Let op! Dit artikel is al 888 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tip voor je carnavalsoutfit: carnavalswinkel Van Der Kruijs geopend middenin het centrum

Carnaval komt er weer aan en dat betekent dat menig Kruik en Kruikin op zoek is naar een outfit. Extra fijn dus dat carnavalwinkel Van Der Kruijs middenin de binnenstad een zaak heeft geopend. Zo kun je het shoppen in de binnenstad combineren met het uitzoeken van je carnavalsoutfit.

Je vindt Carnavalswinkel Van Der Kruijs op de Tilburgse Heuvel in het voormalige Schoenenreus pand. Dichterbij het stadshart ga je geen carnavalswinkel vinden. Je kunt er terecht voor volledige kostuums, accessoires, schmink, make-up, hoofddeksels, pruiken, versiering en veel meer.

Carnavalswinkel voor iedereen

Van Der Kruijs streeft ernaar om voor iedereen een passende outfit te vinden. Dit realiseren ze door een gigantisch breed assortiment aan te bieden. Daarvoor struinen ze de vele groothandels in binnen- en buitenland af, zodat er voor iedereen wat beschikbaar is en ze ook kwalitatief goede kostuums kunnen garanderen.

carnavalswinkel van der kruijs

Tilburg merchandise

Ook voor de officiële carnavalsaccessoires van de carnavalsstichting kun je bij Van Der Kruijs terecht. Van mutsen tot Kruikensjaals tot een dasspeld. Tevens hebben ze ook een uitgebreid assortiment aan andere carnavalsemblemen voor op je outfit.

Winacties

Ben jij actief op social media? Zorg dan dat je carnavalswinkel Van Der Kruijs zeker volgt. Ze geven namelijk via Facebook een hoop leuke prijzen weg. Scheelt je bij winst toch weer een aantal pilsjes tijdens carnaval.

Maar de winkel bezoeken is sowieso een aanrader. Je vindt Carnavalswinkel Van Der Kruijs aan Heuvel 33 in Tilburg. De carnavalsmuziek staat altijd aan zodat je alvast lekker in de sfeer komt voor de actuele openingstijden kun je het beste eventjes de Facebookpagina bekijken.

Reageer op dit bericht