Nieuws

woezel en pip
Let op! Dit artikel is al 198 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tip voor met de kids: Woezel en Pip komen naar Tilburg voor drie shows

Hoewel de vakantie er na dit weekend officieel op zit, kun je het weekend erop nog genieten van een leuk uitstapje met de kids. Woezel en Pip komen namelijk voor drie kindershows naar Tilburg. Ze treden op zaterdag 29 augustus op bij Auberge du Bonheur. Er zijn nog kaarten te koop. 

Over de show

Tijdens de 30 minuten durende show zingen Woezel en Pip de leukste liedjes als ze samen spelen. In deze liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen. Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos.

Inclusief meet & greet

Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen. Er kunnen foto’s worden gemaakt en natuurlijk mag er worden geknuffeld met de hondjes.

Meer informatie

De show is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Vooraan het podium is er ruimte voor de allerkleinste kindjes en per 2 kinderen is er 1 volwassene toegestaan. Daarachter is er voldoende ruimte voor de overige ouders, verzorgers en opa’s en oma’s. De voorstelling wordt gehouden in een sfeervolle setting onder de bedouin stretchtent. Kaarten kosten €17,50. Check hieronder op welke momenten de shows op het programma staan: