Nieuws

Inhousedag
Let op! Dit artikel is al 425 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tip voor (nieuwe) studenten die iets bij willen verdienen: Coolblue is op zoek naar jou!

Deze week staat de TOP-week en de introductie van studenten in Tilburg op het programma. Weliswaar in een andere vorm dan we kennen door corona, maar feit blijft dat er wederom veel studenten kiezen voor Tilburg als stad om te studeren. Ben jij nu zo’n student en wil je bijverdienen naast je studie? Wij lichten graag een toffe werkgever voor je uit: Coolblue. 

Je hebt er ongetwijfeld weleens iets gekocht, reclames van voorbij zien komen of de grappige marketinguitingen op social media gezien: we hebben het natuurlijk over Coolblue! Ze zijn momenteel op zoek naar een heleboel studenten. En ze hebben dan ook verschillende vacatures online staan.

Vacatures voor studenten

Benieuwd welke bijbaantjes Coolblue in Tilburg momenteel heeft? Check het hieronder.

Werken als magazijnmedewerker

Coolblue is op zoek naar nieuwe magazijnmedewerkers. Wil jij het liefst in de avonduren werken of in het weekend (16 uur per week)? En ook nog eens minimaal €10,14 per uur verdienen? Solliciteer dan snel.

Werken als medewerker op de retourenafdeling

Ook bij deze bijbaan kun je zowel in de avonduren als in de weekenden werken (zo’n 8 tot 16 uur per week). Tevens ontvang je minimaal een salaris van €10,14 per uur. Uiteraard heb je ook verschillende doorgroeimogelijkheden.

Overige vacatures van Coolblue

Overigens heeft Coolblue ook een aantal openstaande vacatures voor een fulltime dienstverband. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien staat je nieuwe job hier wel bij.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: