Toffe Tilburgse vacatures: supervisors, marketeers en verkoopmedewerkers gezocht

toffe tilburgse vacatures

Een nieuwe week betekent een lading aan nieuwe vacatures in Tilburg! Zoals je van ons gewend bent, zetten wij een aantal toppers voor je op een rijtje. Dat maakt de zoektocht namelijk wel zo makkelijk. Deze week lichten we de leukste supervisor, marketing en verkoop vacatures voor je uit.

Mocht je liever binnen een ander vakgebied aan de slag willen, zorg dan dat je een kijkje neemt op onze vacaturebank. Hier vind je momenteel meer dan 200 vacatures!

Supervisors gezocht

Uitgelicht: The Sting zoekt een supervisor dagploeg en supervisor avondploeg

Als Supervisor in het distributiecentrum van The Sting zorg je ervoor dat jouw team dagelijks snel en efficiënt de juiste artikelen levert aan 110 winkels. Je geeft sturing aan vijf tot tien magazijnmedewerkers, verdeelt werkzaamheden en denkt mee over hoe de werkprocessen kunnen worden verbeterd. Verder ben je een harde werker die van aanpakken weet, hou je van een goede werksfeer en ben je een echte teamspeler. Meer weten over deze twee toffe functies? Bekijk ze hieronder!

Andere leuke supervisor functies

Marketeers gezocht

Uitgelicht: Willem II zoekt een marketing coördinator

Werken bij de voetbaltrots van Tilburg? WerkTalent Tilburg heeft de handen ineen geslagen met Willem II  om nieuwe collega’s te zoeken voor de mooiste club van Nederland. Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in een sportieve omgeving? Dan is werken bij Willem II jou op het lijf geschreven! Heb jij een HBO opleiding in de richting marketing of commerciële economie? En heb je enige ervaring binnen een marketingorganisatie? Bekijk dan zeker even de vacature.

Andere leuke marketing functies

Verkoopmedewerkers gezocht

Uitgelicht: GroenRijk Tilburg zoekt een verkoopmedewerker bloemenwinkel

Ben jij een ervaren verkoopmedewerker met een passie voor bloemen? Dan is deze baan je op het lijf geschreven. Het betreft een functie van 20 tot 24 uur per week bij BloemRijk, de bloemenwinkel van tuincentrum GroenRijk. Je gaat onder andere boeketten samenstellen, de winkel vullen, klanten helpen met hun wensen en de afdeling verzorgen. Benieuwd geworden? Lees hieronder meer!

Andere leuke verkoop functies

Vacaturenieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in (regio) Tilburg? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: