Top 5 Vaderdag Kado Tips van Dimenno

Iedere derde zondag van juni is het Vaderdag. Een dag waarop alle vaders in het zonnetje worden gezet voor hun liefdadigheid en vaderschap. Nou is het natuurlijk niet zo dat de rest van het jaar je vader geen cadeau’s verdient maar Vaderdag is wel de perfecte gelegenheid om hem eens goed te verwennen. Maar hoe? Dimenno geeft je een paar goede tips voor een leuk Vaderdag cadeau.

1. Sokken
Misschien niet het meest originele Vaderdag cadeau maar sokken zijn wel altijd gewenst! Is jouw vader een sportief, klassiek of een casual type? Voor al deze vaders hebben wij een passend paar sokken van onder andere FALKE, Burlington, Bjorn Borg en Tommy Hilfiger. Van sneakersokken tot nette sokken voor onder een pantalon. Speciaal voor deze speciale dag heeft Tommy Hilfiger een luxe giftbox met 4 paar sokken.

2. Ondergoed

Goed ondergoed is over het algemeen een prijzige investering. Dit maakt het daarom ook een perfect Vaderdag cadeau. Bij Dimenno vind je slips en boxershorts van de beste merken en volgens de laatste trends. Houdt jouw vader van vrolijke kleurtjes en printjes? Kies dan uit merken als Diesel, Bjorn Borg en Tommy Hilfiger. Is het meer een basic type ga dan voor Armani, Calvin Klein, Hom, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Schiesser of Sloggi.

3. Zwembroeken

De zomer staat voor de deur en daarmee ook het badseizoen. Wat is er nu leuker dan dat jouw vader in een hippe zwembroek aan het zwembad ligt? Maak een keuze uit de nieuwste badmode trend voor heren. Ons assortiment bestaat uit zwemslips en wijde en strakke zwembroeken in verschillende lengtes. Lees HIER meer over het kiezen van juiste model zwembroek.

4. T-shirts

Een must in iedere kledingkast van een man is minimaal 1 basic shirt. Het liefst 2 basic shirts, een met een V-hals en een met een ronde hals. Heeft jouw vader deze niet of zijn ze toe aan vervanging? Bij Dimenno vind je een uitgebreid assortiment basic T-shirt in verschillende modellen. Met of zonder mouwen, ronde of V-hals, smalle of brede boord? Wij hebben altijd een model dat bij jouw vader past. En voor de langere mannen hebben wij extra lange shirts!

5. Speciale acties

Zoek je een leuk Vaderdag cadeau maar heb je een beperkt budget? Geen probleem want bij Dimenno zijn er altijd leuke acties en aanbiedingen. Profiteer bijvoorbeeld van de Sloggi actie 2+1GRATIS (geldig van 13/6 – 26/6 2014) of een van de andere aanbiedingen op onze uitverkooppagina.

dimenno 2