Programma TOP-week donderdag

TOP-week 2014 donderdag 21 augustus.

  • Hypnose show (10.30-12.00 uur)

De donderdag begint met een spectaculaire hypnoseshow in de 013, verzorgd door Hypnotic Brainpower (o.a. bekend van het televisieprogramma ’Ik weet wat jij deed’ met Jan Smit). Laat je verrassen door de kracht van hypnose! Na de Hypnoseshow wordt er een lunch verzorgd.

  • TOP-stadsfestival (12.30-16.30 uur)

Een nieuwe activiteit dit jaar is het TOP-stadsfestival. Diverse pleinen worden omgetoverd tot een super gaaf festival terrein. Diverse sport-, studie-, en studentenverenigingen maken zichzelf kenbaar door middel van een leuk activiteit. Ook treden er diverse vette artiesten op en is er nog veel meer te doen wat dit festival tot een geslaagde activiteit maakt!

Na het stadsfestival gaat het namiddagprogramma bij de studentenverenigingen weer van start, daar kun je weer eten en feesten.

  • Diner bij studentenverenigingen (18.30-19.45 uur)
  • Kroegentocht (21.00-00.00 uur)

In de avond wordt er een kroegentocht georganiseerd door het centrum van Tilburg. Deelnemen aan de kroegentocht is de ideale manier om het bruisende nachtleven van Tilburg te leren kennen. Samen met je groepje ga je een aantal kroegen af. Dit wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten!

OLOFfmheader

OlofFM

Ze zijn er weer! Ieder jaar tijdens de TOP-week, de Tilburgse studentenintroweek, doet Olof FM live verslag van de TOP-week en de activiteiten bij studentenvereniging T.S.C. Sint Olof. Vanuit een heus glazen huis op de parkeerplaats brengt Olof FM nieuws, weetjes en een flinke dosis onzin voor eerstejaars en doorgewinterde studenten. Tune in op 105.9 of via de livestream opwww.oloffm.nl! Olof FM, Ook Olof!

Glazenhuis