Nieuws

Ontdek Tilburg
Let op! Dit artikel is al 755 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Training ‘Ontdek Tilburg’ nu te volgen voor toeristische gastheren en -dames

Vanaf deze maand kunnen medewerkers uit de leisurebranche in Tilburg online een training ‘Ontdek Tilburg’ volgen over de stad en omgeving. De module is bedoeld voor medewerkers van hotels, B&B’s, musea, restaurants, maar ook taxichauffeurs of winkelmedewerkers. Door het volgen van de training worden zij geholpen allemaal hetzelfde verhaal over Tilburg te vertellen aan bezoekers van de stad en regio.

Ontdek Tilburg

De eerste leisurepartners hebben de training al met goed resultaat gevolgd. Deze week kregen zij het certificaat overhandigd door wethouder Berend de Vries. Het enthousiasme van De Vries van Economie en Citymarketing over het initiatief is ruimschoots te merken: “Hij is er, de belangrijkste highlights van Tilburg in één overzichtelijke digitale cursus. Ik hoop dat veel mensen deze training gaan volgen, zodat we er nog meer enthousiaste stadsambassadeurs bij krijgen.”

Ook Michel Deneef van Villa Pastorie is positief: “Leuk om te doen en vooral mooi om Tilburg in een notendop zo te presenteren. Ik heb mijn certificaat behaald!” Anne Marie Rossou van Auberge du Bonheur vindt het een opfrisser: “Het was een goede opfrisser. De veelzijdigheid wordt goed in beeld gebracht. Ik ben geslaagd!” En tot slot vindt Ria Cruijssen, regiomanager KHN, het een fijn initiatief: “Hier hadden we behoefte aan. Fijn dat de training er is. Een leuke manier voor al onze gastheren en -dames in de horeca om Tilburg nog beter te leren kennen.”

Initiatief

De training is een initiatief van en ontwikkeld door VVV Tilburg, Marketing Tilburg, Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en Koninklijke Horeca Nederland afdeling Tilburg. VisitBrabant host de training en heeft geadviseerd bij de uitvoering.

Wil je meer informatie of de training zelf doen? Kijk dan op de website van VisitBrabant onder het kopje ‘online trainingen’.

Reageer op dit bericht