Trappers ook komend seizoen actief in Duitse Oberliga

trappers

De Tilburg Trappers kregen eind mei eventjes de hoop dat ze toch mochten promoveren naar de DEL2, de tweede Duitse ijshockeycompetitie. Inmiddels is bekend dat de Tilburgse ijshockeyclub komend jaar toch uitkomt in de Oberliga, het derde Duitse ijshockeyniveau. 

Tweede seizoen in de Oberliga

Zoals bekend zou EHC Bayreuth (vorig jaar nog uitkomend in de Oberliga) sowieso promoveren. Er was even sprake van dat Heilbronner Falken niet meer aan de DEL2 zou deelnemen. Daardoor benaderde de Duitse bond eind mei drie clubs om eventueel te promoveren, waaronder de Trappers. De Duitse bond maakt bekend dat Heilbronner Falken actief blijft op het tweede niveau in Duitsland.

Of de Trappers hebben afgedwongen dat ze komend seizoen bij een mogelijk kampioenschap toch kunnen promoveren is nog onbekend. Natuurlijk zijn wij benieuwd wat jullie verwachtingen van aankomend seizoen zijn. Uiteraard zetten we hoog in!

[poll id=”18″]

 

Ben jij er komend seizoen bij?

Dat de wedstrijden in de Oberliga vaak mooie zijn bleek wel uit afgelopen seizoen. Wil jij komend seizoen zeker zijn van een plek op de tribune? Schaf dan nu je seizoenskaart aan.