Travis Scott, Brockhampton, Rae Sremmurd en meer bevestigd voor WOO HAH! 2019

WOO HAH

WOO HAH! kan zich rekenen tot één van de grootste hiphopfestivals van Europa en heeft voor de zomer van 2019 weer heel wat in petto. Vandaag maakt de organisatie de eerste acts bekend: Travis Scott, BROCKHAMPTON, Rae Sremmurd, Skepta, $uicideboy$, Gunna, Sheck Wes, JD. Reid, Josylvio, Killy, Little Simz, Ocean Wisdom, Prime, Ray Fuego, Winne en Young Ellens.

In totaal zullen er meer dan 60 artiesten te zien zijn bij Beekse Bergen, een bijzonder evenemententerrein waar weekend bezoekers kunnen overnachten op de camping of in luxe bungalows. In 2019 zal WOO HAH! plaatsvinden op vrijdag 12 t/m zondag 14 juli. De kaartverkoop start op zaterdag 15 december om 10:00 uur. Meer informatie is te vinden op woohahfestival.com.

WOO HAH! 2018

In 2018 vierde WOO HAH! pas haar eerste lustrumeditie met een line-up van internationale allure. Grote sterren als J.Cole, A$AP Rocky, Migos, Ty Dolla $ign en Joey Bada$$ wisten een onuitwisbare indruk achter te laten. Een weekend lang bewees WOO HAH! dé getaway te zijn voor liefhebbers van hiphop, R&B en beats met een energiek publiek van over de hele wereld. Bekijk de aftermovie hier.

Travis Scott

De komende editie zet de organisatie deze koers voort door één van de grootste hiphopartiesten van het moment te boeken: TRAVIS SCOTT. De Amerikaanse rapper is geen onbekende van WOO HAH! – al in 2015 en 2017 stond de artiest op het festivalpodium, waar hij fans en recensenten lyrisch achterliet. Nadat hij wereldwijd hits scoorde met Goosebumps en Antidote bracht hij dit jaar ASTROWORLD uit. Met dit alom geprezen album met gastbijdragen van onder meer Drake, Pharrell Williams en The Weeknd belandde hij meteen op #1 in de Billboard 200 – het ultieme bewijs dat hij is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende rappers van dit moment. Op WOO HAH! geeft hij een exclusief Nederlands optreden als onderdeel van zijn wereldtour.

Tickets

Voor WOO HAH! 2019 zijn diverse tickets verkrijgbaar, zo kunnen bezoekers kiezen om slechts één dag te bezoeken, of zich volledig onder te dompelen en te overnachten op de camping of één van de luxe accommodaties:

  • Weekend tickets incl. campsite – €169,- (incl. servicekosten)
  • Weekend tickets + accommodatie – €134 (incl. servicekosten) + accommodatie
  • Weekend tickets excl. campsite – €134,- (incl. servicekosten)
  • Friday tickets – €53,90 (incl. servicekosten)
  • Saturday/Sunday tickets – €75,90 (incl servicekosten)

Ook zijn er additionele tickets verkrijgbaar die de reis naar WOO HAH! makkelijker maken:

  • Shuttlebus ticket (retour) – €10,- (incl. servicekosten)
  • Parking Ticket dag – €15,- (incl. servicekosten)
  • Parking Ticket weekend – €25,- (incl. servicekosten)
  • Event Travel – Diverse prijzen
  • Trein ticket – Diverse prijzen