Nieuws

Pasar Mundial
Let op! Dit artikel is al 660 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Twee dagen lang Pasar Mundial in de Tilburgse Koepelhal

Komend weekend is het stadshart een heel mooi en ‘werelds’ evenement rijker, want dan kun je namelijk twee dagen lang genieten van een wereldse ambiance tijdens een nieuw evenement in de Spoorzone. Op zaterdag 8 en zondag 9 december vindt in de Koepelhal Pasar Mundial plaats, een heel gezellig familie-evenement voor jong en oud dat voor elk wat wils biedt.

Wereldse producten

Er zijn drie dagen lang vele leuke en diverse kraampjes te vinden tijdens Pasar Mundial. Je vindt hier voornamelijk producten op werelds en exotisch gebied, zoals allerlei snuisterijen, handycrafts, kleding, sieraden, modeaccessoires, woondecoratie en snoeperijen.

Diverse keukens

Geen zin om te koken? Dan komt een bezoek aan Pasar Mundial heel goed uit. Er zijn beide dagen lekkernijen en eettentjes te vinden, dus ideaal om heerlijk te gaan proeven. Er kan onder andere kennisgemaakt worden met de Surinaamse, Kantonese, Chileense, Javaanse, Italiaanse, Thaise, Ambonese, Koerdische, Maleisische, Amerikaanse, Chinese, Iranese, Sumatraanse, Hindoestaanse en Spaanse keuken. Meer dan genoeg keuze dus!

Entertainment

Je kunt op een gezellig horecaplein beide dagen genieten van volop live entertainment. De Bintang Bali Rockers en de Tilburgse zanger/entertainer Jackey Rain (bekend van de Mister Show Band) staan beide dagen op het podium evenals de Duitse topentertainer Jimmy Green. Op zaterdag treden ook het Tilburgse duo Promiss en de van oorsprong Tilburgse zanger/entertainer Danny Everett op en op zondag zijn Duo Ginger en zanger/performer Gordon van de partij. Kortom, je gaat je geen moment vervelen.

Aanwinst

Na het ter ziele gaan van de Pasar Malam en het Festival Mundial, mag men in Tilburg zeker blij zijn met dit nieuwe ‘samengesmolten’ concept Pasar Mundial, waarvan het bij gebleken succes ook de bedoeling is dat deze in de zomer outdoor nog een keer terugkomt in de Spoorzone.

Deelname

Er is nog plaats voor deelnemers die eventueel een kraam willen huren of verenigingen of clubs die op de een of andere manier een bijdrage willen leveren aan de (culturele of muzikale) programmering van Pasar Mundial. Hiervoor kan even contact opgenomen worden per e-mail: reserveringen@pasarmundial.nl.

Overige informatie

De entreeprijs bedraagt slechts € 2,50 per persoon en voor € 4,- heb je een passepartout voor beide dagen. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Pasar Mundial is op zaterdag 8 december geopend van 14.00 tot 23.00 uur en op zondag 9 december van 12.00 tot 21.00 uur.

Reageer op dit bericht