Nieuws

willem II
Let op! Dit artikel is al 419 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Twee thuiswedstrijden deze week: Willem II zet weg naar boven in

Het is een drukke week voor de selectie van Willem II. Op woensdagavond spelen ze de bekerwedstrijd in eigen huis tegen SC Heerenveen, drie dagen later komt Ajax op bezoek. Na twee overwinningen op rij lijkt Willem II de weg naar boven te hebben ingezet. 

Foto: Tilburg Tifosi

Afgelopen vrijdag was Willem II in het hoge noorden te sterk voor FC Groningen en tankte het een heleboel zelfvertrouwen. Hoewel het slechts 0-1 werd in een wedstrijd waar Willem II grotendeels met een man meer speelde, had de uitslag zomaar veel groter kunnen zijn. Ook voor de supporters voelde de uitoverwinning als een opluchting. Een week eerder waren de Tricolores nog te sterk voor eigen huis.

Bekeravontuur

Willem II was in de vorige ronde te sterk voor CSV Apeldoorn en nu komt het SC Heerenveen van oud trainer Jurgen Streppel op bezoek. Kaarten voor de korte zijde kosten slechts €7,50 en op de lange zijde betaal je €10,-. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor €5,- naar binnen. Je kunt kaarten bestellen via www.besteljekaartje.nl. De KingSide, de fanatieke tribune van het Koning Willem II Stadion, is bijna uitverkocht.

Koop je liever kaarten aan de kassa? Dat kan woensdagavond vanaf 18:15 uur. Geen zin om in de rij te staan? Bestel dan van te voren je kaartje en vergeet hem niet uit te printen. De e-tickets zijn namelijk niet vanaf een mobiele telefoon in te scannen.

Willem II voert waarschijnlijk een aantal wijzigingen door in de basisopstelling. Ben Rienstra vervangt Elmo Lieftink, Freek Heerkens neemt de plek van Fernando Lewis over en Mo Hankouri start naast Fran Sol in plaats van Ismail Azzaoui.

Zaterdag: thuis tegen Ajax

Voor de wedstrijd tegen Ajax, aanstaande zaterdag om 20:45 uur, zijn nog een stuk minder kaarten te koop. Wil jij de wedstrijd tegen de hoofdstedelingen bijwonen? Bestel dan snel je kaarten of doe mee aan de prijsvraag op onze website.

Reageer op dit bericht