Nieuws

johnny's burger company
Let op! Dit artikel is al 321 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Twee uur lang gratis burgers bij opening Johnny’s Burger Company

Ze zijn al een tijdje flink aan het verbouwen aan het Pieter Vreedeplein, maar nu is het dan eindelijk zover. Johnny’s Burger Company opent haar deuren en mag zich het nieuwste burgerrestaurant van de Tilburgse binnenstad noemen.

Johnny’s Burger Company is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. Inmiddels heeft de keten zo’n zestien vestigingen in Nederland. Ook in Tilburg gaan ze bezorgen in een aantal postcodegebieden.

Twee uur lang gratis burgers

Om spectaculair te openen heeft Johnny’s Burger Company een actie waar waarschijnlijk heel Tilburg blij van wordt. Zaterdag 9 december kun je van 15:00 – 17:00 uur genieten van een gratis hamburger. Je hebt de keuze uit een classic, Johnny’s of BBQ burger. Per persoon krijg je één burger gratis.

Menukaart Johnny’s Burger Company

Ben je benieuwd naar de menukaart van het nieuwste burgerrestaurant van Tilburg? Check dan vooral de website. Een hamburger kost gemiddeld zo’n €6,50 en voor een menu inclusief frisdrank en friet betaal je zo’n €11,-. Johnny’s Company is dagelijks vanaf 15:00 uur geopend om af te halen. Van 16:00 – 22:00 uur kun je jouw maaltijd ook laten bezorgen.

Reageer op dit bericht