Nieuws

Plug In
Let op! Dit artikel is al 179 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Typhoon hoofdgast tijdens Plug in bij Poppodium 013

Typhoon is op vrijdag 24 mei de hoofdgast tijdens de derde editie van Plug In in 013. Gedurende deze interactieve interview avond vol uniek beeldmateriaal maakt de rapper een unieke reis door zijn carrière.

Typhoon

Met zijn tweede album Lobi da Basi brak de rapper in 2014 definitief door naar het grote publiek. Typhoon kijkt uit naar de avond. “Het zal wel een verrassende avond worden aangezien Martin (FaceCulture) en ik ver teruggaan, en hij een interviewer is waarmee ik door de jaren heen veelvuldig leuke en open gesprekken heb gehad. Ik verwacht een unieke reis door de tijd, waarbij hoogte- en dieptepunten aan bod zullen komen.”

Plug In

In Plug In blikt host en interviewer Martin Kuiper met Typhoon terug op zijn carrière aan de hand van oude FaceCulture-interviews met hem. Tijdens de lange en indrukwekkende carrière van Typhoon sprak FaceCulture regelmatig met de rapper. “Ik heb Typhoon voor het eerst geïnterviewd in 2009 en door de jaren heen heb ik hem met veel interesse gevolgd. Typhoon is een fascinerende muzikant en als mens heeft hij veel meegemaakt. Ik verwacht een mooie avond vol prachtige verhalen over zijn leven en muziek. De successen met zijn Titanenband, zijn Zwolse hiphoproots, de moeilijke periode voor Lobi da Basi en zijn recente sabbatical zullen allemaal aan bod komen.”

Andere personen

In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal (prominente) personen dichtbij Typhoon over de rapper. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond zelf voor het eerst vertoond en zijn dus ook een verrassing voor Typhoon zelf. Alle beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes! Typhoon zal de avond afsluiten met een uitleg over hoe Zandloper tot stand is gekomen.

Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen aan Typhoon tijdens de avond. Tickets kosten 12,50, inclusief servicekosten.

Reageer op dit bericht