Nieuws

Let op! Dit artikel is al 4110 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Udenhoutse carnavalskrant De Keutel komt weer uit!

In de week van 25 januari (week 4) verschijnt alweer de 39e editie van de Udenhoutse carnavalskrant De Keutel met daarin alle informatie over carnaval in Udenhout, dan bekend als D’n Haozenpot. Het eerste exemplaar wordt maandag 25 januari officieel uitgereikt door de voorzitter van Stichting Karnaval Udenhout aan Prins Kiske d’n Irste en Adjudant Rick. Dat is tevens het startsein voor de verschillende vrijwilligers die het blad in de dagen daarna gratis huis-aan-huis aan zullen bieden.

De Keutel wordt gratis verspreid, maar de bezorger vraagt een vrijwillige bijdrage voor de viering van carnaval in Udenhout.

Gratis
De carnavalskrant wordt in zijn geheel mogelijk gemaakt door verschillende adverteerders en sponsoren die carnaval in Udenhout een warm hart toedragen. Daardoor kan de Commissie Keutel van de Stichting Karnaval Udenhout de ruim 90 pagina’s tellende uitgave zonder kosten maken en verspreiden. Toch gaan de bezorgers met een collectebus op stap. Zij bieden de carnavalskrant aan, maar vragen om een vrijwillige bijdrage voor de viering van carnaval voor elke Udenhouter, jong en oud.

Spoorboekje
De Keutel is dit jaar al weer toe aan de 39e editie. Onder het motto ‘Haos toe eige mar nie!’ heeft de Commissie Keutel alle activiteiten in D’n Haozenpot bij elkaar verzameld zodat de carnavalsvierder een ‘spoorboekje’ kan maken om niets te missen van carnaval in Udenhout. De Keutel wordt dan ook goed gezien en gelezen, zo is elk jaar uit de reacties te horen. Maar ook buiten D’n Haozenpot valt de Keutel op: tijdens de jaarlijkse verkiezing van de Beste Carnavalskrant gooit De Keutel elk jaar hoge ogen en werd al eens de eerste prijs in de wacht gesleept!

Meer weten over carnaval in Kruikenstad?
www.tilburg.com/carnaval

Reageer op dit bericht