Nieuws

kerst tilburg uit eten
Let op! Dit artikel is al 300 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Uit eten met kerst: bij deze 15 restaurants in Tilburg kun je nog reserveren

De landelijke media besteedt er aandacht aan en ook in lokale media zien we berichten dat veel restaurants vol zijn gereserveerd tijdens kerst. Maar gelukkig zijn er nog wat zaken die onlangs pas hun kerstmenu bekend hebben gemaakt. Bij deze zaken is dan ook nog plek. Wij zetten wat fijne opties tijdens de kerstdagen voor je op een rijtje!

Uitgelichte tips van de redactie

#1: Gastrobar RIX

Gastrobar RIX is dé nieuwste hotspot aan het Piusplein. Tijdens kerst serveren ze verschillende kerstmenu’s en voor ieder wat wils. Een heerlijk viergangenmenu voor €47,-, een vijfgangendiner voor €57,- en een zesgangenmenu voor €67,-. Je kunt er ook voor kiezen om een bijpassend drankarrangement bij te boeken. Daarnaast kun je de menu’s uitbreiden met amuse, een kaasplankje en bonbons.

En geloof ons: het menu liegt er niet om.

#2: Ibiza Tilburg

Bij Ibiza Tilburg geniet je tijdens kerst onbeperkt van de lekkerste bites. Op kerstavond en Tweede Kerstdag kun je voor €29,50 onbeperkt genieten.

Op Eerste Kerstdag hebben ze vanwege de drukte twee verschillende zits.

  • Eerste zit: 16:00 – 19:00 uur (€32,50 per persoon)
  • Tweede zit: 20:00 – 23:00 uur (€32,50 per persoon)
  • Kinderen tot en met 10 jaar: €22,50

Benieuwd naar het menu?

#3: Xu Noodle Bar

Xu Noodle Bar Tilburg is op Tweede Kerstdag geopend! Je kunt genieten van een 3-gangendiner voor slechts €22,50. Vooraf kun je kiezen voor verschillende dumplings, wonton, fried chicken of iets anders. Als hoofdgerecht kun je een heerlijke noodle soep, rice bowl of fried noodles uitkiezen. En ook bij de desserts staat er voor ieder wat wils bij.

#4: de Druiventros

kerstbrunch

De Druiventros serveert op Eerste Kerstdag een kerstbrunch en heeft op beide dagen een uitgebreid kerstmenu. De brunch is van 12.00 tot 14.00 uur. De kosten hiervoor zijn €26,50 voor volwassenen en €13,25 voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op Eerste Kerstdag zijn nog enkele tafels beschikbaar en ook op Tweede Kerstdag is nog voldoende plaats.

Plekken waar je ook nog kunt reserveren tijdens kerst

Ben je benieuwd waar je nog meer kunt reserveren tijdens Kerst? Check onderstaande plekken!

Meer restaurants

Missen wij restaurants waar je nog kunt reserveren met kerst? Zet het in de reactie en tip je mede-Tilburger. Heb jij een kerstmenu en wil je jouw kerstmenu op Tilburg.com promoten? Stuur dan een mailtje naar info@tilburg.com.

Reageer op dit bericht