Nieuws

Let op! Dit artikel is al 333 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Uitgelichte woensdagmiddag tip met de kids: Kingo Fandag

De meeste Willem II supporters kennen het fenomeen: aan de hand van vader, moeder, opa of oma naar het stadion en je bent verkocht. Ook woensdagmiddag 21 maart bewandelen een hoop nieuwe Willem II supporters deze weg. Dan vindt namelijk de Kingo Fandag plaats. De middag is gratis te bezoeken. 

Alle kinderen onder de 13 jaar zijn uitgenodigd om samen met papa, mama, opa, oma, oom of tante naar het Koning Willem II stadion te komen. Je kan in en rondom het stadion allerlei activiteiten doen samen met de gehele spelersselectie. Ook heeft Kingo (de mascotte van Willem II) voor iedereen een handtekeningenkaart van de selectie.

Willem II spelers ontmoeten

Tijdens de middag die van 13:00 – 16:00 uur duurt, kun je met jouw handtekeningenkaart handtekeningen scoren van alle selectiespelers van Willem II. Natuurlijk gaan ze ook graag met je op de foto. Extra leuk: je kunt zelfs een potje FIFA 18 spelen tegen een van de selectiespelers in het spelershome.

En dat is nog lang niet alles! Want je kunt ook penalty’s schieten op de keepers van Willem II.

Rondleiding in het stadion

De kids krijgen ook een unieke kans om door de spelerstunnel van Willem II te lopen en zelfs op het veld te staan. Gedurende de Kingo Fandag worden er drie rondleidingen georganiseerd. Verder is het mogelijk om een kijkje te nemen in de spelersbus. Kinderen kunnen zelfs op de stoel gaan zitten waar normaal gesproken Fran Sol of Ben Rienstra plaatsneemt.

kingo fandag

Villa Pardoes Flessenactie

In samenwerking met Villa Pardoes willen Kingo en Pardoes zoveel mogelijk lege flessen verzamelen. Deze lege flessen worden aan het einde van de dag verzameld en later ingeleverd. Het bedrag dat hiermee wordt opgehaald, gaat geheel naar Villa Pardoes. Neem dus vooral lege flessen mee en lever je bijdrage aan het goede doel.

Glittertattoo zetten en kleurplatenwedstrijd

Aangezien het voor kinderen veel te vroeg is om een echte tattoo te zetten, kun je bij de Rabobank stand ter hoogte van Vak O terecht voor glittertattoo’s. Ook de mascotte van Rabobank is aanwezig. Verder organiseert Charlie, de mascotte van bioscoop Pathé, een kleurplatenwedstrijd. Charlie neemt namelijk voor iedereen een kleurplaat mee die de kinderen kunnen inkleuren. De allermooiste kleurplaat wint zelfs een mooie prijs.

Reageer op dit bericht