Nieuws

oktoberfest uittips
Let op! Dit artikel is al 106 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Uittips in Tilburg dit weekend: Oktoberfest, Willem II, Trappers, vintage sale en meer

Dit eerste weekend van oktober is er weer veel te doen in ons mooie Tilburg. Plannen aan het maken? Lees dan snel verder. Want zoals je van ons gewend bent, zetten we de leukste uittips weer voor je op een rijtje. 

Uitgelichte tips

Oktoberfest Tilburg 2019

De Koepelhal staat dit weekend weer twee dagen in het teken van pullen bier, schnitzels en Duitse schlagers. Oktoberfest Tilburg strijkt er namelijk voor de negende keer neer. Er zijn nog kaarten te koop.

Tributecafé met tribute act Tina Turner bij ’t Elfde Gebod

Vrijdag kun je weer genieten van een gratis tributecafé bij ’t Elfde Gebod. Dit keert staat de avond in het teken van Tina Turner.

Tilburg Trappers – TecArt BlackDragons

Tilburg Trappers speelt weer een thuiswedstrijd aanstaande vrijdag. TecArt BlackDragons is de tegenstander en de puck valt om 20:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor.

Willem II – AZ

Willem II speelt zondagmiddag thuis tegen AZ. Vorig seizoen wisten de Tricolores maar liefst drie keer van de Alkmaarders te winnen. Dat belooft een spektakel te worden in het Koning Willem II Stadion.

Vrijdag 4 oktober 2019

Zaterdag 5 oktober 2019

Zondag 6 oktober 2019

Meer tips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!

Reageer op dit bericht