Nieuws

sportscholen
Let op! Dit artikel is al 344 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Update van de Tilburgse sportscholen: woonkamerworkouts, online sportlessen, apps en meer

Ook bij de Tilburgse sportscholen en haar bezoekers hakt het Coronavirus erin. Sportscholen moesten noodgedwongen de deuren sluiten en duizenden Tilburgers zitten met teveel energie thuis. Toch gaan veel sportscholen goed om met de sluiting. Ze zien het als noodzakelijk en bieden (waar kan) online oplossingen voor hun klanten zodat zij toch in beweging blijven. 

Wij belden een rondje met een aantal sportscholen om te vragen hoe zij omspringen met deze nieuwe en tevens vreselijke situaties.

Sporten, maar dan thuis

De Tilburgse sportschool die als eerste startte met online groepslessen, was Multifit Tilburg. Dagelijks bieden zij twee online sportlessen aan via Facebook.

Ook andere sportscholen bieden alternatieven voor klanten. We zetten het voor je op een rijtje.

  • Sportinstituut Ooms: bieden sportmogelijkheden voor thuis aan. Denk aan tips voor thuis work-outs, tips om buiten te sporten, live sportlessen en meer. Dit bieden ze voornamelijk via social media aan.
  • Fit 4 Free: geven dagelijks super energieke live groepslessen via hun Facebook en Instagram-pagina. Ook staat er iedere dag een #woonkamerworkout online en vind je in de ‘Mijn Fit For Free‘ en in de Fit For Free-app steeds meer digitale workouts, geschikt voor ieder niveau.
  • Big Gym: bieden voor iedere leeftijdscategorie online live groepslessen aan. Je vindt de groepslessen op de website.
  • Arendse Health Club: bieden online groepslessen aan voor leden van de sportschool.
  • Lifestyle center Totaal Vitaal: biedt 1 op 1 sportlessen van 40 minuten aan. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend opgevolgd. Ook hebben ze op YouTube verschillende sportprogramma’s staan.
  • Club Pelikaan: bieden via social media verschillende lessen aan. Zoals Yoga bijvoorbeeld.
  • Basic Fit: met de Basic Fit app kun je thuis blijven trainen. Ze bieden namelijk verschillende trainingen aan in de app.
  • Sportcity: ook zij bieden virtuele sportlessen aan online.

Oftewel: je hebt nog genoeg mogelijkheden om vanuit huis fit te blijven.

Reageer op dit bericht