Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1576 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vakantie in Tilburg: toeristentreintje rijdt door de stad

In grote Europese steden zie je ze vaak langsrijden: toeristentreintjes met aan boord een stadsgids en uiteraard een heleboel toeristen. Aangezien de vakantie in volle gang is, de campings in de omgeving zijn volgeboekt en er ook genoeg toeristen zijn die een dagje Tilburg aandoen, komt de Oisterwijkse Parel Express dinsdag naar Tilburg.

Het treintje vertrekt dinsdag op verschillende tijdstippen vanaf Hockeyclub Tilburg aan de Bredaseweg. Een stadsgids vertelt tijdens de rit in het Engels van alles over de stad, haar historie en de verschillende bezienswaardigheden waar de trein langskomt.

Vier treinritten

Lijkt het jou leuk om een toeristische rondleiding door eigen stad te krijgen, of ben je op vakantie en lees je dit? Op de volgende momenten kun je dinsdagmiddag 15 augustus instappen.

  • 10:00 uur
  • 11:30 uur
  • 14:00 uur
  • 15:30 uur

Praktische informatie

Hockeyclub Tilburg ligt aan de Bredaseweg 447 in Tilburg. Hier heb je zowel met de fiets als auto voldoende parkeermogelijkheden. Het terrein is ook per bus te bereiken. Volwassenen betalen €6,- voor een rit en voor kinderen betaal je €3,-. Je kunt je aanmelden door je naam en het aantal personen met wie je gaat te mailen naar vvv@tilburg.nl.

Reageer op dit bericht