Vakantie naar Malaga – La Casita vakantiehuizen

malaga

Op vakantie Malaga is een perfecte keuze voor ieder reisgezelschap en voor ieder seizoen, zelfs om een rondreis Andalusië te maken. Of je nu met kinderen op vakantie gaat of met zijn tweetjes, Malaga en omstreken is altijd leuk. Een vakantie Andalusië heeft de vakantieganger veel te bieden. Allereerst is er natuurlijk het heerlijke klimaat van Zuid-Spanje, waardoor je bijna het hele jaar door aangenaam weer hebt. Daarnaast is Andalusië ontzettend veelzijdig, zodat er voor iedere vakantiewens of activiteit wel iets leuks te vinden is.

De reis van Malaga naar Tilburg is 2176.8 km (31 uur 11 minuten met de auto). Gebruik CombiTrip voor al uw reizen. CombiTrip plant zowel korte reizen met het OV, deelfiets of taxi en ook lange reizen met het vliegtuig of international trein. Het treinstation het meest dichtbij Malaga is 1.7 km (6 minuten met de auto) vanaf het centrum en heet Malaga Zambrano. Meer treinstations in de buurt van Malaga. De luchthaven het meest dichtbij Malaga is 9.4 km (13 minuten met de auto) vanaf het centrum en heet Malaga Airport.

Malaga

Malaga is een prachtige stad met een heerlijke Spaanse sfeer. De stad staat vol met mooie bouwwerken en zeker in het historische stadscentrum. Gezellige pleinen waar de nostalgie nog te proeven is, maar waar ook tal van sfeervolle terrassen te vinden zijn. Gezellige visserswijkjes waar je vanzelfsprekend heerlijk vis kunt eten. Malaga is een stad aan de zee en dat betekent natuurlijk dat je hier ook kilometers strand kunt vinden.

Gezellige strandtenten, maar ook een moderne winkel- en wandelpromenade bij de haven.

De drukte opzoeken of genieten van de rust Malaga ligt vlak bij het toeristische deel van de Costa del Sol. Dat betekent dat er ook voldoende vertier voor de kinderen in de omgeving is. Dus waterparken en dierenparken, maar ook andere plekken waar de kinderen vermaakt kunnen worden zijn er genoeg.

Het fijne aan een vakantiewoning van La Casita bij Malaga is dat je zelf kunt kiezen of je de drukte opzoekt. La Casita heeft luxe vakantiehuizen op rustige plekken die ideaal zijn voor gezinnen met kinderen die liever een iets meer beschermde omgeving hebben. Als er meerdere vakantiewoningen zijn met een zwembad is de sociale controle groter, maar de sfeer blijft intiem genoeg om niet het idee te hebben in het massatoerisme te zitten.

Als je kiest voor een alleenstaande villa of finca, heb je vaak ook een privé zwembad. De La Casita vakantiehuizen in de Malaga regio zijn er in verschillende varianten maar ze zijn allemaal even comfortabel ingericht. Ook is hierbij aan de kleintjes gedacht en niet alleen met het kindermeubilair, maar bijvoorbeeld ook met speciale kinderliedjes en kinderfilms. Een wijnkast voor papa en mama of een buitenkeuken, je kunt het zomaar tegenkomen in een luxe villa van La Casita.

De omgeving ontdekken

Andalusië is echt een plek voor zonaanbidders, maar ook de cultuursnuiver, de natuurliefhebber of de sportieveling komt hier ruimschoots aan zijn trekken. De Moorse invloeden hebben hier veel prachtige bouwwerken achtergelaten en er valt dus veel te bezichtigen. Indrukwekkende steden zoals Sevilla of Granada, maar ook bijzondere dorpen zoals Ronda, de witte dorpen of het blauwe dorp Júzcar. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de verschillende natuurparken zoals het El Torcal Natuurreservaat of de grotten van Nerja.

De sportieve natuurgenieters die op zoek zijn naar een spectaculaire uitdaging moeten natuurlijk de bijzondere Koningspad ofwel de El Caminito del Rey gaan lopen. Of een dagje naar de Sierra Nevada. Een vakantie Malaga heeft dus veel te bieden, zowel de stad zelf als de omliggende regio. Door de vaak centrale ligging van de vakantiewoningen van La Casita kun je een groot deel van Andalusië ontdekken tijdens je vakantie. Maar de luxe accommodaties zijn ook heerlijke plekken om van het klimaat en van je rust te genieten.

Medellin Colombia

Naast de vakantiehuizen in Zuid-Spanje heeft La Casita vakantiehuizen ook een vakantievilla in Medellin Colombia. Colombia is de leukste reisbestemming voor het komend jaar. Dit exotische land wordt steeds populairder onder de Nederlandse reizigers en wij snappen heel goed waarom. Wij hebben een lijst met de top 10 bezienswaardigheden van Colombia voor jou samengesteld. De must-see bezienswaardigheden zijn gemaakt van eigen ervaringen, Tripadvisor en Lonely Planet. Het paradijselijk duikeiland San Andres, backpackersparadijs Taganga Colombia, het Amazonegebied van Leticia, de zoutkathedraal van Bogota Zipaquirá en het Nationaal Park Tayrona zijn onze favorieten voor een vakantie naar Colombia. Backpacken naar Colombia is de laatste jaren toegenomen in populariteit, waardoor deze bezienswaardigheden steeds bekender worden.