Nieuws

mercado emma
Let op! Dit artikel is al 60 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vakantiegevoel vasthouden in eigen stad: bezoek versmarkt Mercado Emma in de Tilburgse binnenstad

Veel Tilburgers genieten nog van hun vakantie. In eigen stad of elders in het buitenland. Maar veel mensen zijn ook weer terug van vakantie en balen waarschijnlijk van het weer en de weersvoorspellingen voor de komende tijd. Tip van ons: hou het vakantiegevoel lekker vast. Want dat kan, ook in eigen stad. 

Bezoek bijvoorbeeld eens versmarkt Mercado Emma in de Tilburgse binnenstad. Bij de versmarkt kun je terecht voor delicatessen uit binnen- en buitenland, heerlijke wijnen, bieren, goedgevulde borrelplanken en veel meer. Ook kun je er terecht voor een kop koffie, drankje in de ‘huiskamer van de stad’ of uitgebreide lunch.

Het lekkerste uit je favoriete vakantieland

Ben jij op vakantie geweest in het buitenland? Dan heb je ongetwijfeld genoten van heerlijk eten en drinken. Maar (bijna) al dit lekkers kun je ook scoren bij Mercado Emma. Een kleine selectie uit het aanbod.

Vakantieland Frankrijk

Dat Frankrijk als land op het gebied van eten & drinken veel te bieden heeft, weten we al veel langer. Maar ook Mercado Emma heeft het allerlekkerste uit Frankrijk in de zaak liggen. Van gedroogde worsten tot de lekkerste wijnen en van vis- en vleesconserven tot Franse kaasjes.

Vakantieland Italië

Heb jij in Italië de lekkerste pasta ooit op? Ga dan eens boodschappen doen bij Mercado Emma en probeer de Italiaanse keuken na te bootsen. Bij Mercado Emma verkopen ze verschillende soorten Italiaanse pasta om thuis te maken, heerlijke cannoli, verse vleeswaren voor je Italiaanse borrelplank en de beste wijnen.

Vakantieland Spanje

Afgelopen zomer genoten van de Spaanse costa? Dan heb je ongetwijfeld de sangria en cava uit Spanje geproefd. Geen ruimte meer in je koffer gehad om de Spaanse lekkernijen mee te nemen? Komt dat goed uit! Je kunt de lekkerste Spaanse lekkernijen – waaronder wijnen, verse vleeswaren, kazen en veel meer – kopen bij Mercado Emma.

Vakantiestad Tilburg

Veel Tilburgers hebben natuurlijk ook vakantie gevierd in ons eigen mooie Tilburg. En terecht: de stad heeft zoveel te bieden. Ook qua eten en drinken. Bij Mercado Emma hebben ze dan ook verschillende lekkernijen uit eigen stad. Van speciaalbieren tot chocolade, koekjes en honing van de Trappisten tot pindakaas van Zoete Moed en van kaas van een fantastische kaasboerderij uit Goirle tot Pyke Seltzer.

Meer informatie

Bij Mercado Emma is het ook mogelijk om compleet verzorgde borrelplanken samen te stellen. Ook kun je er – als je vakantie is afgelopen – in alle rust werken als je nog niet op kantoor mag werken en de muren op je af komen. Ben je benieuwd wat Mercado Emma allemaal nog meer te bieden heeft? Check dan vooral de website en de Facebookpagina.

Of nog beter: bezoek Mercado Emma aan de Emmapassage 20 in Tilburg. Check hieronder de openingstijden.

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zondag: 10:00 – 17:00 uur