Nieuws

bierwinkel reeshof
Let op! Dit artikel is al 150 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Van 180 naar 700 speciaalbieren: Bierwinkel Reeshof groeit uit haar jasje en verhuist naar groter pand

Goed nieuws voor Tilburgse speciaalbierliefhebbers. Bierwinkel Reeshof – de speciaalbierwinkel die in eerste instantie tijdelijk haar deuren zou openen – blijft open. Sterker nog: ze gaan flink uitbreiden en verhuizen naar een veel groter pand in de Reeshof. Vrijdag 16 juli openen ze de deuren in het nieuwe pand aan de stationzijde van het Ketelhavenplein, namelijk op nummer 47. Lees snel verder. 

In februari opende horecaondernemer Marcel Vromans bierwinkel Reeshof. Zijn horecazaak in Oisterwijk moest helaas de deuren gesloten houden en Marcel zocht naar een manier om toch te ondernemen. Het idee om een bierwinkel te openen ontstond dan ook middenin de lockdown. Tilburgers zaten thuis, konden niet veel en dus was het idee om een plek in te richten waar Tilburgers (en met name bewoners van de Reeshof) terecht konden voor een heerlijk speciaalbiertje.

Boven verwachting

In mum van tijd opende Marcel Bierwinkel Reeshof. “Vanaf de start was het druk. Boven verwachting zelfs. Als ondernemer is uitbreiding dan ook een logische stap. Dat kon ik alleen niet realiseren op de huidige locatie en daarom ga ik verhuizen naar een groter pand aan hetzelfde Ketelhavenplein.”

Toen Bierwinkel Reeshof de deuren opende, kon je er terecht voor zo’n 180 verschillende speciaalbieren. Inmiddels zijn dat er zo’n 475 uit alle hoeken over de hele wereld. “Qua assortiment zijn we groeiende in vooral buitenlandse hippe bieren. Denk aan IPA’s, Stouts en Sours. “Vooral de Poolse en Russische brouwerijen timmeren hard aan de weg. Maar ook voor een traditioneel Belgisch speciaalbier of Brabants biertje kun je bij ons terecht.”

De huidige winkel van Bierwinkel Reeshof is 28 m2. Dat worden er maar liefst 65 m2. Een groter pand, betekent ook meer speciaalbieren. “We willen ons assortiment de komende tijd uitbreiden naar zo’n 700 tot 800 verschillende speciaalbieren. Je kunt bij ons dan ook voor ieder wat wils vinden. Of je nu voor jezelf aan het shoppen bent of een bierpakketje als cadeautje wilt samenstellen.”

Ook kun je in de winkel straks terecht voor lekkernijen voor bij de biertjes. “Denk aan heerlijke streekproducten zoals kaas, worst, nootjes en meer.”

Flinke korting op bieren

Volgende week gaat Bierwinkel Reeshof tijdelijk dicht om de verhuizing te regelen en om voor te bereiden op de opening in de nieuwe winkel. Daarom geven ze tot en met 10 juli flinke kortingen op bier. We zetten het op een rijtje:

  • Bij aankoop van €50,- krijg je 10% korting op het hele assortiment
  • Bij aankoop van €80,- krijg je 12,5% korting op het hele assortiment
  • Bij aankoop van €100,- of meer krijg je maar liefst 15% korting op het hele assortiment

Ga dus snel langs bij Bierwinkel Reeshof. Er staan nog zo’n 8000 flessen en blikken speciaalbier klaar om tegen korting gekochtt e worden.

Meer informatie

Vanaf vrijdag 16 juli is Bierwinkel Reeshof dus geopend in de nieuwe winkel. Vanaf dan zijn de openingstijden:

  • Dinsdag: 10:00 – 17:30 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:30 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:30 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 19:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Op zondag en maandag zijn ze gesloten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Bierwinkel Reeshof? Bijvoorbeeld over de nieuwste bieren, kortingsacties, speciale acties en veel meer? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Check ook de website als je online bieren wilt bestellen.