Van bouwkundig tekenaar tot kledingstylist: 7 uiteenlopende vacatures in Tilburg

uiteenlopende functies

Ook deze week zetten we voor jou de allerleukste vacatures op een rijtje. Uit zo’n 200 vacatures in onze online vacaturebank, lichten we er zeven uit. Op zoek naar een nieuwe job? Lees snel verder!

#1: Woonzorgorganisatie het Laar zoekt een out-of-the-box denkende kok

Wil jij in het stijlvolle restaurant van Het Laar de pannen van het dak koken? Woonzorgorganisatie Het Laar is op zoek naar een out-of-the-box denkende kok. De werktijden zijn van 10:30 tot 20:00 uur of van 8:00 – 16:30 uur. Om het weekend ben je ook nog eens vrij. Extra fijn: de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO zorg. Dat betekent een dertiende maand, pensioenregeling, goede arbeidsvoorwaarden en prettige werktijden.

#2: The Sting zoekt een bouwkundig tekenaar

Wil je meewerken aan de allermooiste winkels in Nederland? The Sting is op zoek naar een bouwkundig tekenaar. Binnen The Sting Companies B.V. hebben ze een intern bouwbureau die projecten voorbereid en coördineert van verschillende formules. Denk aan Costes, Cotton Club en Distrikt Norrebrø. In deze functie bereid je technisch de bouwprojecten voor zodat de onderaannemers exact weten wat er verwacht wordt.

#3: Max ICT zoekt een SEA Specialist

Max ICT is voor de marketingafdeling op zoek naar een doorgewinterde SEA specialist die zijn passie en uitdaging vindt in het optimaliseren van de vindbaarheid en de klant feilloos naar de website weet te leiden. Dit uiteraard tegen goede arbeidsvoorwaarden.

#4: Vakantiepark Beekse Bergen zoekt een medewerker technische dienst

Wil jij werken in een bosrijke omgeving en draag jij eraan bij dat de Beekse Bergen en haar faciliteiten er perfect uitzien? Beekse Bergen is op zoek naar een medewerker technische dienst. Lijkt het jou gaaf om deel uit te maken van het team van de Beekse Bergen? Lees dan snel de volledige vacature en solliciteer.

#5: ROKA zoekt een persoonlijk kledingstylist

Ben jij de persoonlijke kledingadviseur voor de man die gaat trouwen? Lijkt het je ook gaaf om zijn vader, schoonvader en/of getuige aan te kleden? ROKA is op zoek naar een persoonlijk kledingstylist.

#6: DMG zoekt een SEO content specialist

Wil jij samen met je collega’s van DMG koers geven aan de vindbaarheid van verschillende websites? Lees dan snel de onderstaande vacature. De Mandemakers Groep is namelijk op zoek naar een SEO content specialist.

#7: Indicia zoekt een secretaresse

Ben jij die representatieve, flexibele secretaresse, die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid? En ben je vanaf januari 2020 beschikbaar? Ja en ja? Kom dan werken bij Indicia!

Vacaturenieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in (regio) Tilburg? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: