Nieuws

gerechten van hap stap
Let op! Dit artikel is al 1328 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Van oesters tot burgers: dit zijn de gerechten van Hap Stap

Stel je voor: je gaat uit eten en kunt kiezen uit 77 gerechten. Alles is met liefde bereid en om je vingers bij af te likken. Dan wordt de keuze lastig! En precies daarom kun je jezelf nu al lekker maken met de gerechten van Hap Stap van dit jaar. De menukaarten van de zestien deelnemers zijn namelijk weer bekend. 

Foto’s: Schellekens & Cleijssen

Oesters met passievrucht, schaaldierenrisotto, Duuvelkesvleisj, ambachtelijke bitterballen, wentelteefjes van suikerbrood, Black Angus Burgers, sashimi van zalm, vitello tonato, calamrisringen, Asian Fingerfood. Loopt het water je al in de mond? Mooi, want zo kunnen we nog wel even doorgaan. De eetcafés, restaurants en bistro’s die dit jaar in de Interpolistuin staan, serveren elk tussen de vier en zes gerechtjes. Genoeg te kiezen dus!

Gerechten van Hap Stap

Ben je benieuwd welke smaakmaker welk gerechtje serveert? Klik dan even op de naam van de horecazaak:

 1. Gember en Sereh satéspecialiteiten
 2. Restaurant Te Koop in Tilburg,-
 3. Polly Maggoo
 4. De Commanderie Gasterij & Event Catering
 5. Grand café Puur
 6. De Kazerne
 7. Bistro St. Sjaak
 8. Eethuis Twintig
 9. Karakter
 10. MEAT, Cross-over van Broodje Jantje en Auberge du Bonheur
 11. StadsBrasserie Villa de Vier Jaargetijden
 12. Bij Vermeer
 13. Bojangles
 14. Brasserie De Postelse Hoeve
 15. Kok Verhoeven Brasserij
 16. Cookaholics

Je kunt kiezen uit gerechtjes voor één, twee of drie munten. Om een idee te krijgen van de prijs: één munt kost €2,50. Deze zijn natuurlijk tijdens het festival in te leveren, maar tot en met zondag 27 mei ook bij de deelnemende horecazaken (met uitzondering van Cookaholics en Meat). Dit jaar zijn er overigens twee nieuwe smaakmakers: Bij Vermeer en Eethuis Twintig. Zij vervangen De Druiventros en VITTORE C.

Programma

Hap Stap Festival vindt dit jaar voor de 23e keer plaats in de Interpolistuin. Zoals elk jaar vindt het evenement plaats in het Pinksterweekend, dat is in 2018 van vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei. Op vrijdag kun je weer naar de Grootste Vrijdagmiddagborrel, dan start Hap Stap al om 17.00 uur. Inmiddels is het entertainmentprogramma ook bekend. Zo zijn er DJ’s, coverbands, is er een theatermiddag, een kindermiddag en wordt er weer een prijs uitgereikt aan het beste gerecht van Hap Stap.

Reageer op dit bericht