Nieuws

vacatures in regio tilburg
Let op! Dit artikel is al 40 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Van receptioniste tot contentmedewerker: 10x leuke vacatures in regio Tilburg

Of je nu een baan zoekt in de horeca, graag als administratief medewerker aan de slag wilt of het liefst de hele dag op de weg zit: het kan allemaal. Er zijn genoeg leuke vacatures in regio Tilburg te vinden voor verschillende vakgebieden. Deze week lichten wij 10 van deze vacatures uit.

Zit jouw ideale job er helaas niet bij? No worries! Klik dan even door naar onze vacaturebank. Hier vind je momenteel meer dan 80 vacatures uit de regio.

Vakantiepark Beekse Bergen

Als we het over leuke werkgevers hebben: Beekse Bergen is nu op zoek naar horecamedewerkers voor het vakantiepark. Het park ligt in een heerlijke bosrijke en waterrijke omgeving, met het strand van Speelland voor de deur en het Safaripark op steenworp afstand.

Het werk is flexibel, ideaal als bijbaan of vakantiebaan. Je gaat werken met een supergezellige club collega’s, die regelmatig de dag afsluiten met een drankje. Maar ook het contact met de gasten is fijn! Doordat de gasten genieten van hun vakantie, heerst een ontspannen, positieve en leuke sfeer.

Ben je geïnteresseerd? Of wil je meer weten over de vacature? Lees dan hier verder. 

Andere leuke vacatures

Vacatures in Tilburg

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht