Nieuws

Straatvoetbaldag
Let op! Dit artikel is al 385 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vandaag op het Pieter Vreedeplein straatvoetbaldag

Loop jij toevallig lang het Pieter Vreedeplein en vraag jij je af wat daar op dit moment te doen is? Er is een straatvoetbaltoernooi op het Pieter Vreedeplein georganiseerd. De 5e editie staat deels in het teken van het EK voetbal voor vrouwen.

Het EK voor vrouwen is deze zomer in Nederland. Ook Tilburg is een van de speelsteden. Op het Pieter Vreedeplein wordt in 4 verschillende categorieën gevoetbald: jongens 10-12 jaar, meiden 10-13 jaar, jongens 13-15 jaar en jongens 16+. De deelnemende teams komen uit diverse wijken in Tilburg.

Straatvoetbaldag

De 5e editie van het toernooi op Nationale Straatvoetbaldag begint om 09:30 uur. Dan starten de jongens 10-12 jaar. De meiden starten om 11:30 uur en om 12:30 uur starten de jongens tussen 13 en 15 jaar. De oudste groep start vanaf 15:00 uur en de dag eindigt vroeg in de avond.

EK Mobiele Fanzone

Op het Pieter Vreedeplein is tijdens het straatvoetbaltoernooi ook de EK Mobiele Fanzone aanwezig. Deelnemers en supporters kunnen deelnemen aan verschillende voetbalspelletjes en kunnen elkaar uitdagen bij Keepie Uppie (hooghouden). Ook Kicky, de mascotte van het EK, is aanwezig.

Reageer op dit bericht