Nieuws

modelaktes
Let op! Dit artikel is al 298 dagen oud en wellicht niet meer relevant

VDT Advocaten stelt gratis modelaktes beschikbaar voor ondernemers

De zorgen bij (kleine) ondernemers blijven groot. Dat weet het Tilburgse VDT Advocten maar al te goed. Momenteel krijgen zij veel vragen van bedrijven over hoe nu om te gaan met personeel, met overmacht, de annulering van orders, betalingsregelingen, coulanceverzoeken, wat te doen als je het niet redt en nog veel meer. Om iedereen een helpende hand te bieden, komen ze nu met twee hele fijne oplossingen: een Q&A én modelaktes.

Q&A en modelaktes

Ten eerste heeft VDT alle terugkerende vragen en antwoorden overzichtelijk verzameld op de Q&A pagina van de website. Goed om te weten: deze vragen en antwoorden worden continu bijgehouden door het bijpassende team van advocaten, waardoor de informatie altijd actueel blijft.

Ten tweede, en dit is extra bijzonder, heeft VDT modelaktes en -teksten klaargezet op de website. Deze zijn gratis voor iedereen te downloaden en gaan over relevante onderwerpen waar iedereen nu mee worstelt. Bijvoorbeeld als je een inkooporder op dit moment niet kunt/wilt betalen.

Ze roepen dan ook iedereen op om hier gebruik van te maken. Want: “Laat de oplossing van vandaag niet het juridische probleem van morgen zijn.”

Reageer op dit bericht